MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor!
Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyleyen MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici, "Şehir merkezi dışındaki projelerde doğa ile iç içe yaşam alanlarına öncelik veriyoruz. Konut üretiminde çok katlı projelerden ziyade komşuluk kültürünün sürebileceği, kişilerin kendilerine has yaşayabileceği alanların oluşturulmasına özen gösteriyoruz" diye konuştu. Bilici, geliştirilebilir ve şehir yaşamı açısından sürdürülebilir projeleri hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirtti.

İnşaat sektöründe hem sosyal yaşama katkıda bulunmak hem de değer kaybetmeyecek yatırımlara imza atmak istiyoruz. İnşaat sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, butik ve özel projelerle faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Burcu Bilici, "Hem sosyal yaşama katkıda bulunmak hem de değer kaybetmeyecek yatırımlara imza atmak istiyoruz" diye konuştu. Projelerinde, göze hitap etmenin yanı sıra kaliteyi de korumaya çalıştıklarını anlatan Bilici, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde, müşteri memnuniyeti sağladık. İnşaat sektöründe bölgemizde öne çıkan firmalardan biriyiz" ifadelerini kullandı. Sektörleri ile ilgili tüm fuarları yakından takip ederek, projelerinde uygulama adına emek sarf ettiklerini aktaran Burcu Bilici, sektörde revize ve inovasyon çalışmalarını eksiksiz gözlemleyerek, müşterilerin beğenilerine sunmayı amaçladıklarını söyledi. Bilici, projelerinin bulunduğu lokasyonda, şehrin değişimine katkı sunmak istediklerini de sözlerine ekledi.

"Proje üretecek arsa bulamıyoruz"
Proje üretecek arsa bulmakta sıkıntı yaşadıklarını da vurgulayan Burcu Bilici, arsa sıkıntısı ve bedelinin sektördeki başlıca gündem maddeleri arasında yer aldığını ifade etti. Bilici, "Şehir içindeki projelerde maliyetin büyük kısmı arazi alımına gidiyor. Çözüm yolunda kentsel dönüşüm büyük önem arz edecek. Kentsel dönüşümle ilgili yatırımlarda yeni modellere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Yapılan birçok projede kullanım açısından sıkıntı yaşandığını insanların hayatını kolaylaştırmadığını görüyoruz" iddiasında bulundu.

Büyük ölçekli projelerle işlevli konutlar üretilmesi gerektiğini ifade eden Bilici, "Kentsel dönüşüm, sadece binayı yık, yenisini yap şeklinde algılanmamalı. Çevresel düzenleme ve sosyal ihtiyaçlar da göz önünde bulundurulmalı" diye konuştu. İnşaatın kârlı bir alan olduğu algısıyla, sektöre çok sayıda firmanın girmeye çalıştığını aktaran Bilici. "Bugüne kadar sektöre sanayi firmalarından girenler de görüldü. Ancak sektöre giren birçok firma, beklediğini alamadı. Söz konusu firmaların bazılarının bir süre sonra inşaat sektöründen çıkacağını, geriye işini iyi yapan firmaların kalacağını düşünüyorum" görüşünü dile getirdi. İnşaat sektörünün her dönem birçok sektörü kendine bağladığını ifade eden Burcu Bilici, "Nüfus artışı, evlilikler, insanların tek başına yaşama isteği gibi etkenlerle inşaat sektörünün daha hızlı büyüyeceğini öngörüyoruz. Dolayısıyla doğru proje ve fizibilite ile doğru alıcıyı buluşturduğumuzda inşaat sektöründe memnuniyet artacak" diye konuştu.

Dünya Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181