Mudanya'da inşaata başlayan Kuveytli iş adamı tüm sermayesini Türkiye'ye getirdi!
Kuveyt'te Salem Dowaıhhal-Ajmı Co. Holding'in sahibi iş adamı Salem Dowaih Al-Ajmi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya için bir şans olduğunu ifade etti. Türkiye'ye gelip Mudanya'dan arsa alıp orada inşaat yaptığını aktaran 67 yaşındaki işadamı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermenin ulvi bir görev olduğu inancıyla, 15 Temmuz sonrası Kuveyt'teki tüm sermayesini Türkiye'ye transfer ettiğini söyledi.

BU MİLLETİ BÖLEMEZLER
İlk etapta Bursa'da inşaat, gayrimenkul sektörüyle ilgili işler yapmayı planladığını ifade eden Salem Dawaih, ülkeye döviz girdisi sağlamak için çalışacaklarının altını çizdi. Dawaih, "15 Temmuzda Türkiye'deydim. Yaşananlara şahit oldum. Türk milleti bildiğimden çok daha büyük, asil bir millet olduğunu gösterdi. Bu milleti kimsenin bölemeyeceğine inandım" dedi.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı kukrer 6 yıl önce

Gerçek adi hanifi satılmış olan kartvizit ve imza olarak kod adı yani sahte soyadı olarak haydaroğlu soyadını kullanan türkiyede bir çok kişi kurum ve kuruluşu dolandıran periza adında sahte kapanmış bir şirket ismi kullanan INŞAAT yapıyorum deyip hayatında tuğla rengi nedir bilmeyen emlakçılık üzerinden bir çok kişiyi dolandırıp dolandırıcılıktan sabıkaları bulunan ağrı eleşkirt yayladüzü nüfusuna kayıtlıdır kuveyte bir çok kişiye iş vereceğim diyerek oturum ve çalışma izni adı altında dolandırıcılık yapmaktadır türkiyede kesinleşmiş hapis cezasına çarptırıldı bir çok insanın canını yakmış ailelerin dağılmasına yol açmıştır Allahtan korkmaz ama kuldan çok korkan biri bu şahıs dolandırıcı ve sabikaludir

banner182

banner181