Murat Avcı'dan Gürcistan yatırımı önerisi!
Gürcistan'daki en büyük 10 yabancı yatırım listesine giren Türk inşaat şirketi Maqro Construction CEO'su Murat Avcı, Gürcistan'ın çabuk kar etmek isteyen konut yatırımcıları için iyi bir adres olduğunu söyledi.

İSTANBUL'DAN DAHA HIZLI
Ülkede niteklikli site ya da proje bulmanın zor olduğunu belirten Avcı, bu yüzden iyi site ve projelerin çabuk kiracı bulduğunu ve yüksek kira geliri getirdiğini açıkladı. Gürcistan'daki konut fiyatlarının İstanbul'a göre daha uygun olduğunu ve İstanbul'a göre 2-3 kat daha hızlı amorti edildiğini söyleyen Avcı, Gürcistan'da amortisman süresi 10 yılın altında, hatta biz bu süreyi kendi projelerimizde 7-8 yıla kadar indirdik" dedi.

VİZESİZ PASAPORTSUZ
Avcı, Türkiye'den vizesiz ve pasaportsuz giriş yapılabilen Gürcistan'da Türklerin konut yatırımı yapabilmesi için önünde herhangi bir yasal engel bulunmadığını belirtti.

FİYATLAR YÜKSELECEK
Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer ise Gürcistan'da konut fiyatlarının şu an ulaşılabilir olduğunu ancak yatırım yapacakların ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi. Avrupa Birliği ile Haziran 2014'te Birlik Anlaşması imzalayan Gürcistan'da anlaşmayla beraber ekonomik durumun daha da iyileşeceğini belirten Karaer, "Başta konut olmak üzere fiyatlarda artış yaşanacak" diye konuştu.

Karadeniz Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181