Nef'in 2020 hedefi dünyada 10 metropolde yer almak!
2010 yılında kurulan ve 4. yılında sektörün en hızlı ve en çok satış yapan gayrimenkul markası konumuna gelen Nef, 2020 yılında dünyada 10 metropolde Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor. Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atarak, reel sektörde 5 yılda milyar TL ciroya ulaşan ilk şirket olan Nef’in bu başarısı yabancı yatırımcılardan da büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar tamamı İstanbul’da 25 proje hayata geçiren şirket, yurtdışındaki ilk projesini ise New York’ta hayata geçiriyor.

Nef’in yurtdışı stratejilerini ABD-Türkiye İlişkileri Konferansı’nda dinleyicilerle paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Hakan Koçer, Nef’in yurtdışı stratejileri çatısı altında Amerika’da iş yapan Türk şirketlerine de tavsiyelerde bulundu. Koçer, konuşmasını 30 Ekim-1 Kasım tarihlerinde Washington DC’de gerçekleşen konferanstaki “Amerika’daki Türk Sermaye Yatırımları için Stratejiler” başlıklı panelde gerçekleştirdi.

Türkiye’den Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yanı sıra Amerika’dan ve Türkiye’den iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı konferans kapsamında gerçekleşen panelde, ABD’de yatırım yapan Türk şirketleri deneyimleri ve ABD’de yatırım stratejileri hakkında bilgiler verildi. Nef’in dünyanın ilk uluslararası gayrimenkul markası olma hedefiyle yurtdışında gerçekleştirdiği proje olan Nef New York hakkında bilgi veren Hakan Koçer, projenin henüz proje aşamasında olmasına rağmen yatırımcılar nezdinde ilgiyle karşılaştığını belitti.

“Sırada Avrupa var”
Koçer Nef’in yurtdışı yol haritası hakkında şu bilgileri verdi:
“Türk şirketlerinin yurtdışında daha çok iş yapabilecek kapasitede. Bunun için iyi bir strateji yurtdışında hızlı yol almayı beraberinde getirebilir. Biz Nef olarak kuruluşumuzun 4’üncü yılında, Türkiye gayrimenkul sektörünün lideri konumuna geldik. Hedefimiz 10’uncu yılımızda dünyanın 10 büyük metropolünde yer almak. Bu hedef doğrultusunda yurtdışındaki ilk projemiz Nef New York’un bu yıl startını veriyoruz. Peşinden Berlin, Londra gibi metropollerdeki projelerimiz gelecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181