Nef Projelerinin Ankara’daki Satışı Keller Williams'da!
Alanında yatırımcılarına alternatif imkanlar sağlayan gayrimenkul ve danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’de ki operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’da hizmet veren Keller Williams Angora Bölge Müdürlüğü, Ankara ve çevre illerde yaşayan gayrimenkul yatırımcılarına ödüllü projeleriyle gayrimenkul sektöründe yeni bir dönem başlatan Nef projelerinde cazip ödeme koşullarına sahip, kira getirisi yüksek yatırım fırsatları sunarken, aynı zamanda tasarımın insanlar için bir lüks değil, bir yaşam biçimi olmasından yola çıkarak, tasarımın yanı sıra toplu yaşamın getirmiş olduğu sabit gider ve masrafları da en aza indirmek ve efektif yaşam alanları yaratmak için Foldhome & Foldoffice konseptlerini de Ankara’lı yatırımcılar ile tanıştırdı.

Bir Nef keşfi olan Foldhome, alışılmış sosyal tesis anlayışından tamamen farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunarak, 5 bin m2'lik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik bir ev içine dahil ediyor. Foldhome sistemine göre, bir ev alındığında aslında 24 odalı bir eve sahip olunuyor. Gerçekleşen bu iş birliği aynı zamanda kendi alanında kurumsal anlamda yapılan ilk iş anlaşması olma özelliğini taşıyor.

İstanbul’da tamamlanan ve inşası devam eden Nef projelerinin satışını üstlendiklerini belirten Keller Williams Angora Bölge Müdürlüğü’nden Cem Demirci; “İş birliğine başladığımız süreçte İstanbul’da yer alan bir projeyi Türkiye’nin başkenti Ankara’da satma fikri bazıları için hayata geçirilmesi zor bir operasyondu. Keller Williams ve Nef’in dünya çapında bilinirliğinin yüksek oluşu, Ankara yatırımcısına sunulan özel hizmetler ve ayrıcalıklar çalışmaya başladığımız günden bu yana ilginin her geçen gün artmasına zemin hazırladı. Geride bıraktığımız 1.5 ayda aldığımız dönüşler oldukça iyi. Keller Williams Angora Bölge Müdürlüğü olarak bu süre içinde 10 milyon Türk Lirasına yakın işlem hacmine ulaşmış durumdayız. Elde ettiğimiz bu başarının altında yatan en önemli sebep satış ve destek ekibimizle İstanbul’da verilen Nef hizmetini Ankara’da sağlayabilmek. Online satış sistemimiz aracılığıyla Nef alıcılarına anında hizmet verebiliyor ve onların talep ettikleri dairelerin satışını gerçekleştirebiliyoruz. Sağladığımız bu hizmet sayesinde zamanı çok daha efektif kullanmamıza yardımcı oluyor. Hatta bu sayede yurtdışında yaşayan müşterilerimize de kolaylıkla satış yapabilme imkanı buluyoruz. Keller Williams Angora’da görev alan profesyonel satış danışmanlarımız aldıkları teorik ve pratik eğitimlerini kendi profesyonel gayrimenkul tecrübeleriyle birleştirerek bu başarının altına imzalarını attı. KW Angora olarak hedefimiz sadece Ankara’da ki yatırımcılara ulaşmak değil Eskişehir, Kayseri, Konya Kırıkkale gibi Ankara’ya yakın illerde yaşayan ve yatırım yapmak isteyen hedef kitleye de ulaşmak. dedi.

Ankaralı yatırımcı ev konforunu İstanbul’da yaşamak için İstanbul’a yatırım yapıyor
Sıklıkla İstanbul’a seyahat eden yatırımcıların ziyaret eden otel konforundan uzaklaşmadan ev ortamında yaşamalarını sağlayan projelerin yatırımcıların yoğun ilgisini çektiğini belirten Cem Demirci; “Geçtiğimiz 1.5 ayda KW Ankara olarak İstanbul için 10.000.000TL gayrimenkul satış hacmi gerçekleştirdik. Aynı gün 5 satış yapılabilmesi buna en iyi örnektir. 2015 yılının sonuna geldiğimiz bu aylarda ise yine İstanbul bazında düşünürsek en az her ay bu işlem hacmini yakalamak gibi başarılabilir bir hedefimiz var. Ankara ve çevresinde ikamet eden fakat İstanbul’a yatırım yapmayı planlayanların gündeminde öncelikli olarak yüksek kira getirisi bulunuyor. Nef gibi özgün ve özel projelerin fiyatları gayrimenkul kullanılırken bile yükselmesi yatırımı daha cazip kılıyor.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181