Nuhoğlu İnşaat'tan 2 ayda rekor satış!
3 büyük ilde toplam değeri 2.4 milyon lira olan 4 büyük projesiyle boy gösteren Nuhoğlu İnşaat, son kampanyasıyla rekor niteliğinde bir satış başarısına imza attı. Şirket, Ekim ayında başlattığı kampanya kapsamında Yenitepe İzmir, Marinera Çeşme, Yenitepe Kadıköy ve Cubes Ankara projelerinde toplam 300 milyon liralık satış yaptı. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Ali Nuhoğlu, bu satış rakamının tüketicinin hem Nuhoğlu İnşaat'a hem de ülke ekonomisine duyduğu güveninin göstergesi olduğunu söyledi. 

Nuhoğlu İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği iki projeye Türkiye'nin dört bir yanından talep geldiğini anlatan Ali Nuhoğlu, Karabağlar bölgesinde, havaalanı, yeni fuar alanı ve Çeşme bağlantı yoluna yakınlığı ile dikkat çeken Yenitepe İzmir'de 20 blokta, bin 533 konut ve 25 ticari alanın bulunduğunu belirtti. Projede büyüklükleri 63 ile 161 metrekare arasında değişen 1 +1, 2+1,3+1 tipinde, geniş balkonlu daireler yer aldığını ifade eden Nuhoğlu, İzmir Çeşme'de yer alan Maıinera'nın ise denize sıfır bir alan üzerinde 74 lüks daireden oluştuğu bilgisini verdi.

DÖNÜŞÜMÜN SİMGESİ
Yenitepe Kadıköy'de ise teslimlere başladıklarını dile getiren Nuhoğlu, İstanbul Fikirtepe'de, 21 katlı 4 blokta yükselen projenin dönüşümün simgesi olacağını ifade etti. Nuhoğlu, LEED Gold sertifikasına sahip olan Yenitepe Kadıköy'ün kendileri için prestij projesi olduğunu vurguladı. Ankara Çukurambar'da yükselen Cubes Ankara'nın da yüzde 40'ının satıldığını açıklayan Nuhoğlu, yaklaşık bin konuttan oluşan projenin 2 ayrı blokta konut, home office ve exclusive rezidanslar ile ofis, otel ve ofislerden oluştuğunu anlattı.

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181