Nurol GYO 'N-Finance' sisteminin detaylarını paylaştı!
Kalite ve güven esaslarını üstün mühendislik tecrübesiyle birleştiren, tüm projelerinde odağına insanı alan Nurol GYO, Türkiye’de ilk kez geliştirilen konut finansman modeli olan N-Finance için talep topluyor. N-Finance ile Nurol GYO projelerinin yanı sıra bu projelerin konumlandığı bölgelerin de değerlenmesine katkıda bulunmayı hedefleyen finansman modeliyle, gayrimenkullerin değerinde kiraya verilmesini ve geri dönüş sürelerinin azaltılmasını amaçlıyor. Gayrimenkul yatırımlarının satış fiyatlarının artış hızında kira getirilerinin artmamasının en temel nedeninin yanlış yönetilen 2. el piyasası olduğunu belirten Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Semih Kayaalp, “Yatırımcılar rekabet ortamında aidat baskısı ve yatırımın boşta kalma maliyeti endişeleriyle satın aldıkları gayrimenkulü hemen kiraya vermeyi istiyor. Böyle bir ortamda değerinin altında kiralama kaçınılmaz oluyor. Bu da müşteri memnuniyetsizliği ve 35-40 yıla varan geri dönüş sürelerine neden oluyor.” diye konuştu.

20 yılın altında geri dönüş ve yüksek getiri sözü
N-Finance’ın fark yaratan avantajlarından bahseden Semih Kayaalp, N-Finance kapsamında yatırımcıların gayrimenkullerinin 2. el yönetimine destek olarak değerinde kiraya vermeyi sağladıklarını söyledi. Gayrimenkuller kiraya verilse de verilmese de yatırımcıya 48 ay boyunca getiri garantisi verdiklerini belirten Semih Kayaalp, böylelikle düşük taksitle gayrimenkul sahibi olma fırsatını yarattıklarını söyledi. Sadece %10 peşinat ile dairelerin hemen teslim edildiğini söyleyen Kayaalp sözlerine şöyle devam etti: “Yatırımcı seçimini yaptıktan sonra sadece %10 peşinat ile gayrimenkulünü teslim alıyor. 5 yıl sonra ulaşılabilecek aylık getiriyi ilk günden itibaren Nurol GYO 4 yıl (48 ay) boyunca gayrimenkul sahibine ödüyor. 12 ve 24 ay sonra %12,5 ara ödemeler yapılıyor. Kalan %65 ise banka kredisi ile ödenebiliyor. 48 ay boyunca verdiğimiz getiri garantisi sayesinde yatırımcılar, kredilerini rahatlıkla ödeyebiliyorlar.”

Sadece 100 daire ile sınırlı
Nurol GYO tarafından hayata geçirilen N-Finance çözümü kapsamında 48 ay boyunca verilen getiri garantisi projelere ve dairelerin boyutlarına göre değişiyor. Sadece 100 ev ile sınırlı tutulan kampanya, gayrimenkulde 2. el yönetiminin ve gayrimenkul geri dönüş sürelerinin önemine dikkat çekip değerinde kiralama yapılmasını ve yatırımcılara yüksek getiri fırsatı sağlanmasını amaçlıyor. Örneğin; Nurol Park’dan 1+1 bir daire aldığınızda sadece 65.000TL peşinat ödeyerek aylık ortalama 6.000TL olan kredi taksitlerinizi aylık 3.500TL’lik N-Finance getirisiyle 2.500TL’ye düşüyoruz.

N-Finance aylık getiri garantileri:

Nurol Park

1+1 için 3 bin 500 TL, 2+1 için 4 bin 500 TL, 3+1 için 6 bin TL.

Nurol Life
1+0 için 5 bin TL, 1+1 için 7 bin TL, 2+1 için 8 bin TL.

Nurol Tower
73 m2 için 9 bin TL, 93-94 m2 için 11 bin TL, 193 m2 için 20 bin TL.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181