Ömer Kumova İnşaat'tan 270 milyon TL'lik ciro hedefi!
Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Ömer Kumova, proje kapsamında arsada bulunan bin 850 zeytin ağacını da, 420 bin TL'lik bütçe harcaması ile aynı bölgedeki başka bir alana nakletmesiyle de dikkat çekti.

Ömer Kumova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, iddialı oldukları Moda Bademli projesi ile Bursa inşaat sektöründe fark yaratacaklarını belirterek, "Projemizde 70 bin metrekare arazi üzerine 55 bin metrekare yeşil alan bırakılarak toplam 157 villa ve konut planlandı. Sadece30 ayda teslim etme hedefiyle bu alandabir Bursa rekoru olacak. Projenin toplam bedeli 190 milyon TL. Arsada bulunan bin 850 adet zeytin ağacı, 3 aylık bir çalışma ve 420 bin TL'lik harcama ile yine aymbölgedekibaşkabir alana nakli yapıldı. Projedeki binalarımız 3 katlı, 3+1 195 metrekare, 4+1 250 metrekare, 5+1 380-480 metrekare dubleks daireler olacak. Ayrıca özel havuz ve kapalı otoparkı bulunan teraslı 19 adet villa bulunacak" bilgisini verdi.

Projenin Mart 2018'de teslim edileceğini aktaran Kumova, bu yılki hedeflerine değindi. Kumova, "Bodrum Turgutreis'te Locca Bodrum adıyla toplam 21 villadan oluşan projemizi tamamladık. Balat bölgesinde 60 milyon TL bedelli 84 dairelik 3+1 dairelerden oluşan Balat-Stili projemize de başladık. Kayapa projemizin bütçesi ise 40 milyon TL. Bu yılın üçüncü çeyreğinde Ekokent bölgesinde yer alan 90 dairelik 3+1 dairelerden oluşacakprojemizidehayatageçireceğiz. Bu projemiz ile Bursa inşaat sektörü, farklı bir inşaat bölgesi tanımış olacak. Kayapa-Ekokent bölgesinin önümüzdeki 3 yıllık süreçte Bursa'nın yeni yaşam merkezi olacağı öngörüsündeyiz" diye konuştu. Kumova, iki yılda hayata geçecek projelerle toplam 270 milyon TL'lik ciro hedeflediklerinin bilgisini verdi.

Zehra ORUÇ/Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan Türksever 8 yıl önce

MasaAllah süper yaaa...

banner182

banner181