'Önce proje sonra pazarlama olmaz'!
Kentsel dönüşüm sürecinde etkin ve yetkin kurumlara katkı sunma hedefiyle organize edilen uluslararası ideal Kentler Zirvesi Ankara'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul Uzmanı Murat Akça, 1 yıllık çalışmanın sonunda hayata geçirdikleri uluslararası zirvede, dünya şehirlerine damgasını vurmuş kişilerle, Türkiye'de en yetkin kurum yöneticilerini bir araya getirdiklerini söyledi.

KİTAPLAŞACAK
Programda yapılan sunum ve konuşmaları hem İngilizce hem de Türkçe olarak bir kitapta toplayacaklarını belirten Akça, böylece herkesin faydalanacağı kalıcı bir dokümanın oluşacağını dile getirdi. Akça, İdeal Kentler Zirvesi'nin gayrimenkul sektörüne çok ciddi katkı sunduğuna vurgu yaparak, şu değerlendirmelerde bulundu: "Hollanda, İtalya, Danimarka, Rusya ve diğer ülkelerden gelen belediye yöneticileri, mimarlar ve planlamacıların dünyada ürettikleri projelerin en önemli ayağının gayrimenkul olduğunu bizzat müşahede ettim. Üretilen proje ve planlamaların gayrimenkul alanında karşılık bulması aslında en önemli etken. Gayrimenkul danışmanları, artık proje sürecine en başından itibaren dahil oluyor. Biz sahada araştırmalarımızı ve pazar analizlerimizi yaptıktan sonra proje şekillenmeye başlıyor. Önce proje sonra pazarlama olmaz. Projeye göre pazarlama analizi doğru bir yaklaşım değil."

Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181