One Tower AVM mağazalarına kira desteği!
Ülkemizin yaşadığı can sıkıcı olaylar, doğrudan ekonomiyi hedef alırken, sektörlerde piyasaları korumak adına çok ciddi adımlar atmıştı. Ülke ekonomisini sırtlayan inşaat firmaları faiz oranlarında indirimlere gidip, sıfır peşinatla konutları satışa sunarak piyasaları hareketlendirmeye çalışırken, farklı sektörlerden de destek hamleleri gelmeye devam ediyor.

Kişi başına düşen metrekare bakımından AVM sektörünün ilk sırasında yer alan Ankara'da ise, kentin yeni alışveriş merkezlerinden One Tower AVM, hem piyasaya, hem de bünyesindeki mağazalara kan verecek çok önemli bir karar aldı. Başkent'te kapılarını açtığı Kasım'dan itibaren "ferah AVM" konseptiyle yüzde 100'e varan ziyaretçi artışı yakalayan One Tower AVM, bu süreçte mağaza sahiplerine kira desteğinde bulunmaya başladı.

AVM yetkilileri, artık alışverişin neredeyse tek adresi olan AVM'lerin, piyasaların ayağa kalkmaya çalıştığı dönemde mağazalara verecekleri kira desteğinin, vatandaşların kendilerinden uzaklaşmaması ve ürün fiyatlarında artışa yol açmaması adına önemli olduğunun altını çizdiler.

Ticari Hayat Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181