Ontan İnşaat'tan 2017'de İzmir'e 2 yeni proje!
Ontan İnşaat, yoluna Modda adıyla devam etme kararı aldı. Modda, yıl sonuna kadar 200,2017yılında İzmir'e 300 milyon liralık gayrimenkul yatırımı yapacak. Yurtdışı yatırımlarına başlayacak olan Modda'nın hedefi, İzmir'in ilk global markası olmak...

İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nden mezun olan bir grup genç girişimci tarafından 2006 yılında kurulan Ontan İnşaat, mütevazi başladığı iş yaşamında sürekli çıtayı yükseltti, izmir ve Manisa'da yaptığı projelerle dikkat çeken Ontan, şimdi Modda adıyla global bir marka olmayı hedefliyor. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Sait Tiğin Özmeydan, yıllardır İzmir'de faaliyet gösterdiklerini, geçen yıl Manisa Ontan projesi ile başlattıkları ticari adımı, bu yıl İstanbul ve Almanya'da yapacakları projelerle devam ettireceklerini söyledi.

İzmir'in gayrimenkul yatırımı açısından İstanbul'dan sonra ikinci sırada olduğunu söyleyen Özmeydan, 2017 yılında İzmir için iki proje hazırladıklarını belirtti.

Altı ayrı tanıtım
Bundan sonra yapacakları tüm gayrimenkul yatırımlarını Modda ismiyle yapacaklarını belirten Sait Tiğin Özmeydan, "Gayrimenkul üreten bir şirket olmanın yanında bir grup şirketiyiz. Biz İzmir'den çıkan bir firmayız. Modda ile Türkiye'ye ve dünyaya açılıyoruz. Hedefimiz, dünyadaki en büyük 500 firmasından biri olmak. Şu an bu potansiyellere sahibiz. İzmir'in ilk global markası olmayı amaçlıyoruz" dedi. Bu yıl ve 2017'de Modda markasıyla Bayraklı'daki ıkı ayrı projenin yanı sıra Çınaıiı'daki kulenin tanıtımını yapacaklarını vurgulayan Özmeydan, "2017 yılında altı ayrı lansmanımız olacak. Bunların dördü İzmir, bin İstanbul, diğeri de Stuttgart'ta olacak. Bu yıl, son projeler ile birlikte 100 bin metrekarelik bir alanda inşaat yaptık. Önümüzdeki yıl 250 bin metrekarede inşaat çalışması yürüteceğiz. Bu yılın son 3 ayında 200, önümüzdeki yıl 300 milyon liralık gayrimenkul yatırımı yapmayı öngörüyoruz" dedi.

Ödüllü proje, istihdam yaratacak

Şu an devam eden Ontan Bayraklı projesinin ise 3 ay içinde anahtar teslim edilmesi öngörülüyor. Yüzde 30'u ticari, yüzde 70'i konut olacak olan, 295 daireli Ontan Bayraklı'nın 15.katında havuz, 11. katında fitness, hamam ve spa hizmeti verilecek. Signs of City Avvards'tan Türkiye'nin en iyi rezidans projesi ödülünü alan Ontan Bayraklı konutları 1+1 ve 2+1 olarak müşterilere sunuluyor. Ontan Bayraklı, kendi özel şirketi tarafından yönetilecek ve işletilecek. Konutların gerekli tüm hizmetleri ve rezidans konseptiyle işletilecek olan yapı için 32 kişiye istihdam yaratılacak.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181