'Önümüzdeki 10 yıl boyunca İzmir'de konuta ciddi bir talep olacak'!
İzmir Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirdikleri ve Türkiye'nin tek aidatsız sitesi olma özelliği taşıyan Coordinat Bornova Projesi ile isminden söz ettiren DRC Grup'un kurucu ortaklarından Onur Durmuş İzmir'de gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili önemli bilgiler verdi. İzmir'in başta İstanbullular olmak üzere tüm Türkiye'nin cazip yatırım merkezi haline geldiğini belirten Durmuş, önümüzdeki 10 yıl boyunca İzmir'de konuta ciddi bir talep olacağını vurguladı.

İzmir'in acil bir kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu ve yapılmaya başlayan projelerle birlikte kentin çehresinin olumlu yönde değişmeye başladığına dikkat çeken Durmuş, "İzmir'de kentsel dönüşümprojeleri uzun yıllar devam edecek. Bu da kente inşaat anlamında büyük bir canlılık katacaktır. Kentin çehresi şimdiden değişmeye başladı ve değişim olumlu yönde sürecek. Bu da İzmir'i ciddi bir potansiyel sahibi yapıyor. Bu potansiyeli gören yatırımcılar şimdiden yatırımlara başladı" dedi.

İlkses Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181