Ortadoğulu hasta inşaat sektörüne yönlendirdi!
Liva Estetik’in CEO’su Özgür Demir, uzun yıllar Avrupa Yakası’nda inşaat projeleri yapan Kayalar İnşaat’a ortak olarak, emlak sektöründeki bu potansiyeli kullanma kararı aldıklarını belirtti. Türkiye’ye Ortadoğu’dan her yıl 2 bin hasta getirdiklerini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye’de emlak yatırımı yaptığını belirtti. Demir, “Hedefimiz Ortadoğu’da yakaladığımız ivmeyi, iç pazara yönlendirmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak” dedi.

‘Ortadoğu’dan gelen misafirler, Avrupalı hastanın aksine tek başına değil,aileleriyle seyahat etmeyi tercih ediyorlar. Bu da demek oluyor ki harcamaları 4-5 katı daha fazla oluyor. Ülkemizi çok sevdikleri için emlak yatırımı yapıyorlar’ diye konuşan Özgür Demir, Liva Estetik ilk kurulduğu yıllarda Ortadoğulu hastalarını birçok farklı şirkete emlak yatırımı yapmaları için yönlendirdiklerini de söyledi.

Sağlık sektöründe yakaladıkları ivmeyi sürdürme kararında olduklarını da belirten Özgür Demir, Kağıthane’de yaptığı hastane yatırımıyla iç pazarda da liderliğe oynuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181