Özen Kuzu, "Stüdyo daire Türk toplumu için kullanışlı değil"!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı "Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı"nda her müstakil konutta en az 1 oturma odası (net alanı 12 metrekare) ve 1 yatak odası (net alanı 9 metrekare) bulunma zorunluluğu getiriliyor. Yeni yönetmelik yasalaşırsa artık stüdyo daireler (1+0) inşa edilemeyecek. 

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nu Yönetmeliğin yasalaşmasını destekliyor, en ufak konutun 1+1 olmasını daha doğru buluyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti;

"Stüdyo daire mantığı Türk toplumu için avantajlı ve kullanışlı değil. Onlar yerine en ufak daireler kullanışlı metrekarelerde 1+1 olarak planlanabilir. 1+1 konutları yalnız yaşayan bireylerin yanı sıra çekirdek bir aile de tercih edebilir".

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181