Pana Yapı 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesinde!
Pana Yapı, ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’kapsamında 2015 yılının, ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmalar arasında yer aldı. Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi olacak, kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de ‘’Brooklyn’’ ismi altındaki projeleri ve yine Çeşme Alaçatı’da satışları devam eden lüks konut projesi Jardin Eden ile sektörün başarılı firmaları arasında yer alan Pana Yapı, dün gerçekleştirilen ödül töreninde sertifikasını aldı.

Pana Yapı istikrarlı ve güvenilir bir şekilde büyüyor
Gayrimenkul sektörünün liderlerinin belirlendiği ve bir araya geldiği ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’nın ödül töreninde Pana Yapı adına sertifikayı teslim alan Pana Yapı CEO’su Kürşat Ufuk sektörün tüm paydaşlarına teşekkür ederek şunları söyledi: ‘’Pana Yapı olarak, 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gayrimenkul sektörü, Türkiye ekonomisinin 10 yılı aşkın bir süredir yükselen yıldızı olmaya devam ediyor. Her geçen gün büyüyen ekonomiyle birlikte, 200’den fazla alt sektörü destekleyen gayrimenkul sektörü de büyüyor. Pana Yapı da istikrarlı ve güvenilir bir şekilde büyüyor. Sektörümüzü yurt içinde ve yurt dışında temsil etmenin ve projelerimiz ile birlikte sektöre katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181