Piyalepaşa İstanbul kentsel dönüşümü 3 ayrı dilde tanıttı!
Piyaleşapa Gayrimenkul tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nda hayata geçen kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Cityscape Turkey fuarında yatırımcılarla buluştu. Piyalepaşa İstanbul, stantta yer alan mobil hologram ile Arapça, Türkçe ve İngilizce olmak üzere 3 farklı dilde tanıtıldı. İnteraktif hologram uygulaması fuar ziyaretçilerinin beğenisini topladı. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, gayrimenkul sektörü için önemli bir fuara Türkiye'nin ev sahipliği yapmasından mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi: " İlk kez ev sahipliği yaptığımız Cityscape fuarına özellikle yerli yatırımcıların ilgisi büyük oldu. Bu ilginin önümüzdeki dönemde de katlanarak artacağına ve global yatırımcılar nezdinde de Türkiye'nin yeni buluşma noktası haline geleceğine inanıyorum."

250 YATIRIMCIYLA BULUŞTU
Fuar süresince yerli ve yabacı toplam 250 katılımcı ile görüştüklerini beliryen Kaan Yücel "Ziyaretçilerimizin yüzde 74 gibi büyük bir bölümünü yerli yatırımcılar oluştururken yüzde 26'sını yabancı gayrimenkul yatırımcısı oluşturdu. Görüşmelerimizde özellikle Cityscape fuarına özel çalıştığımız ödeme seçenekleri ilgi gördü. Cityscape Turkey'e özel avantajlı satış kampanyamızda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşin, kalan yüzde 0.89 sabit faiz olanağı ile 120 aya varan vade imkânı sağladık. Banka kredisi kullanmak istemeyenler için yüzde 35 peşinatla 24 ay, yüzde 50 peşinatla ise 36 ay vade farksız ödeme imkânı sunduk. Nisan ayında güncel satış rakamlarımızı duyuracağız yeni döneme ilişkin kampanyamızın da yatırımcılar tarafından ilgi göreceğine inanıyoruz" diye konuştu.

2018'DE TAMAMLANACAK
Piyalepaşa'da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağmdan oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlandı. Projede ihtiyaç ve beklentilerine 55 metrekareden 207 metrekareye, stüdyodan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor. Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise konut sahiplerinin en büyük sorununa çözüm üretecek. Piyalepaşa İstanbul'da yaşamın 2018'de başlaması hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul, 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ile ulusal ve uluslararası 120 mağazasıyla İstanbulluların yeni alışveriş merkezi olmaya aday. Proje içerisindeki 2 katlı alışveriş sokağında mağazaların yam sıra; 9 salonlu sinema kompleksi, fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden restoran ve kafeler bulunuyor. Proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181