Related Group Türk yatırımcıları Miami’ye çağırıyor!
Dünyanın en popüler tatil, yaşam ve emlak yatırımı destinasyonları arasında yer alan Florida’da lüks konut ve rezidans projeleri geliştiren ABD’li Related Group, Türkiye’deki potansiyel konut alıcılarına projelerini tanıtmak üzere Türkiye pazarını tanımak için Miami’nin önde gelen Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Merve Gümüşyazıcı’nın önderliğinde bir davet organize etti. Merve Gümüşyazıcı, Related Group Başkan Yardımcısı Jon Paul Perez ve Yeni Projeler Genel Müdürü Carlos Russo’nun ev sahipliğindeki davette grubun Atlas okyanusu kıyısındaki Auberce Miami, Armani Casa, Gran Paraiso, Hyde Beach House ve Hyde Midtown projeleri Türk yatırımcının ilgisine sunuldu.

Feryal Gülman, Hülya-Cezmi Mutlu, Murat-Rima Kolbaşı ve Beril-Aysel Akçay gibi cemiyet hayatında çok sayıda kişinin ilgi gösterdiği davette, Related Group Miami’deki rezidans, apartman, villa ve ofis konseptindeki projeleri hakkındaki detayları paylaştı.

1979 yılından bu yana sektörde olan Related Group, bugüne kadar 90 binin üzerinde konutu emlak sektöründe kazandı. Lüks konut konseptiyle dünyanın here ülkesinden seçkim kişilerin yatırım yaptığı grup Türklerin de bu bölgede potansiyel bir yatırımcı olarak dikkat çektiğini ve bu nedenle projelerini Türk pazarında tanıtma kararı aldıklarını açıkladı.

Davete ev sahipliği yapan Related Group Başkan Yardımcısı Jon Paul Perez, Türkiye’nin kendi potansiyeli yanında yakınındaki diğer ülkelerle iletişiminin de önemine dikkat çekerek “Türkiye’deki insanların yatırım kararları, yakın çevresindeki politik belirsizlik yaşayan ülkelere de bir alternatif yatırım seçeneği sunuyor. Türkiye’deki seçkin ve zevk sahibi insanların kararları yakın çevredeki diğer ülkelerdeki varlıklı kesimlerin yatırım kararlarında da etkili oluyor. Bu nedenle Türk pazarına başarılı olmak bizim için iki kez başarılı olmak anlamına geliyor. Gerek yaşam alanı konforu gerekse değeri hiç düşmeyecek bir yatırım aracı olarak projelerimizin gücüne inanıyor ve Türklerle birlikte yakın çevredeki tüm seçkin yatırımcıları Miami’ye bekliyoruz” dedi.

THY’nin Miami’ye düzenli ve direkt uçuşlarının da bu Miami’ye ilginin bir sonucu olduğuna dikkat çeken Related Group Başkan Yardımcısı, doğru ve güvenilir bir adres olarak kendi projelerini Türk pazarına sunmakla doğru bir streji izlediklerini düşündüklediklerini; aynı biçimde Türk yatırımcılarının da zevk sahibi ve güvenilir yatırımcılar olmasıyla iyi bir buluşma yakaladıklarına inancını ifade etti.

Gümüşyazıcı: Related Miami’yi Miami yapan grup
Dünyanın en önemli çekim merkezi şehirlerinden Miami’nin son yıllarda Türkler’in de yoğun ilgisine maruz kaldığını ifade eden ve uzun yıllardır bu şehirde emlak danışmanlığı yapan Merve Gümüşyazıcı, bu ilgi üzerine önce Miami’de Türk Konsolosluğu açıldığını, peşinden de Türk Hava Yolları’nın direkt uçuş seferlerine başladığını kaydetti.

Florida’nın en büyük gayrimenkul geliştiricisi, ABD’nin ise en büyük ilk üç emlak firmasından biri olan Related Group’un projelerinin Türkler tarafından özellikle tercih edildiğini belirten Gümüşyazıcı, 2002’den beri yaşayıp çalıştığı Miami’nin gelecekte liman şehri olarak çok daha değerli olacağını belirtti. Gümüşyazıcı şu bilgileri verdi:

“Miami’deki en önemli bir cok rezidansı yapan Related, Miami’yi şimdiki Miami yapan şirket olarak anılıyor. 2002’den beri Miami’de yaşıyorum ve o zamandan bugüne kadar olan değişime bizzat şahit oldum. Okyanus kenarında yükselen super lüks residansları daha sonra, Amerika’nın ikinci Manhattan’ı olarak adlandırılan Brickell’ın, Downtown Miami’nin ve Design District’in yeniden yaratılması izledi. Miami’nin 12 ay yüzme imkanı veren güneşli ve sıcak iklimi, kilometlerce uzayan beyaz kumlu plajları, çok çeşitli insan toplumu, din, dil ve kültürel zenginliği, sanat, spor ve sosyal hayatını tüm dünya gıpta ederek izliyor. Dünyanın en büyük Cruise limanı Miami’de yer alıyor. Tüm bunlara ek olarak İkinci Panama Kanalı’nın tamamlanmasıyla Miami, dünyanın en büyük dört liman şehrinden biri olacak. Dünya ticaret trafiğinin Miami’den geçecek olması tüm dünyadaki ticaret şirketlerini Miami’de lojistik olarak konumlanmaya yönlendiriyor. Bütün bu etkenlerin oluşturduğu talep nedeniyle inşaat sektörü de yeni projeleri alıcılara sunmaya devam ediyor” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181