RE/MAX Türkiye danışmanlarına eğitim
Satış Koçu Judy LaDeur, İstanbul’da, 3 Eylül’deRE/MAX Türkiye Gayrimenkul Danışmanlarına bir eğitim verdi. Judy LaDeur’un eşsiz fikir ve eğlenceyle dolu eğitim oturumları, RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları tarafından büyük ilgiyle izlendi.Başarılı Satış Koçu, Gayrimenkul Danışmanlarına, bir alıcıya henüz ilk defa bir ev göstermişken nasıl satış yapabileceklerini öğretmesiyle tanınıyor. Bu teknik 2008-2009 yıllarında pek çok kişinin kariyerini kurtaran bir teknik olarak biliniyor.

Başarının 5 temel öğesini anlattı
Başarının 5 Temel Öğesini kavrayıp uygulamanın her gayrimenkul danışmanına başarılı bir kariyeri garantilediğini söyleyen Judy LaDeur;“Pazar koşulları nasıl olursa olsun gelişmeye ve verimli sonuçlar getirmeye devam edecek başarılı bir gayrimenkul kariyeri nasıl geliştirilir? Satıcılar bir gayrimenkul danışmanında ne arar ve kendinizi tercih edilen gayrimenkul danışmanı olarak nasıl konumlandırabilirsiniz?” gibi konular üzerine geliştirdiği teknik ve stratejileri anlattı.LaDeur, verdiği eğitimde, eşsiz araçlar ve stratejiler sayesinde pazardaki diğer gayrimenkul danışmanlarından ayrışmanın nasıl ortaya konabileceğini deöğretti.

En iyi sonuçları hangi tür pazarlamanın sağlayacağı ve ne sıklıkta pazarlama çalışması yapılması gerektiği üzerine bilgiler aktaran Judy LaDeur, sosyal medyanın başarılı bir gayrimenkul kariyeri için büyük önem taşıdığına değindi. 10 yıl boyunca bir numaralı gayrimenkul danışmanı olarak kalmasını sağlayan eşsiz portföy sunumunu da paylaşan LaDeur, “4 farklı kişilik vardır. Her kişilik türünden insanın karar veriş biçimi farklıdır. Satış teknikleri üzerinde uzmanlaşabilirseniz, stres düzeyinizi düşürerek daha büyük başarılara ulaşmanız mümkün olacaktır. İş planınız üzerinde çalışmak için ideal zamandayız. Etkili bir iş planı oluşturmak ve planınızı gerçekleştirmek için harekete geçmelisiniz” dedi. 

Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181