Seba İnşaat önümüzdeki dönem Etiler ve Ulus'a yönelecek!
Ulus ve İstinye'de birçok proje yapan Seba inşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Şirket, Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam ederken, Seba Flats evlerine de başladı.

TESLİMLER 2018'DE
Seba Flats, 202 lüks daire ve bir çarşı alanından oluşuyor. 13 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan projenin her bir bloğunda 101 daire yer alıyor. Seba Flats'de 1+1'den 4+1'e dublekse kadar daireler var. Bu evler 2018 sonunda teslim edilecek. Fiyatları ise metrekare bazmda 11 bin liradan başlıyor.

ETİLER'E DÖNECEK
Sosyal olanaklar arasındaysa; açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk parkı yer alıyor. Cendere'ye değer katacak bir projeye imza attıklarını vurgulayan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, "Önümüzdeki dönemde Etiler, Ulus bölgesinde yeni konut projelerine başlayacağız" dedi.

YERLİ ALICI YURT DIŞINA KAÇIYOR
Engin Keçeli, istihdamdaki kötü gidişin turizmdeki kayıpların yansımalarından kaynaklandığını söyledi. Keçeli, "Aynı şeyi inşaatta yaşamamak için sektörü diri tutmak gerek. Bunun için devletin planlama yapması gerekir. Yabancıyı Türkiye'ye çekecek düzenlemeler yapılırken, içerdeki konut alıcısını yurt dışına kaçırmaya başladık. Lüks projelerden daire alacaklar Londra gibi şehirlere gidip daire alıyorlar dedi.

Posta Gazetesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181