Seba İnşaat'tan İstanbul ve Bodrum'a proje atağı!
Seba inşaat, İstanbul ve Bodrum'da proje atağına kalktı. Şirket, yeni projeleri için merkezi noktaları seçiyor. Seba inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, bugüne kadar Bodrum'un yanı sıra Sarıyer, Ulus, Şişli ve Beyoğlu gibi merkezi bölgelerde lüks projeler yaptıklarını söyledi. Keçeli, "Merkezde arz fazla değil. Ama bu Avrupa Yakası için geçerli. Bu bölgelerde konutlar hemen satılıyor" dedi.

Bodrum'da yatırıma devam
Engin Keçeli, Bodrum'da iki yeni projelerinin olduğunu söyledi. Ük proje, Bodrum Küçükbuk'te 20 villadan oluşuyor. Fiyatlar 5 ile 7 bin dolar arasında değişiyor. Diğer proje ise Gündoğan'daki Seba Manolya Evleri. Proje, 26 ikiz villadan oluşuyor. Fiyatlar 2 bin 500 dolar ile 3 bin dolar arasında.

Etiler'de havasını atacak
Keçeli, merkezi bölgelerde kentsel dönüşüme ağırlık verdiklerini söyledi. Bunlardan birinin Etiler'deki Havagazı Sitesi olduğunu belirtti. Keçeli, "Burada 2 blok yapacağız. 36 blokluk ilk bloğun inşaatına başladık. Daireleri 2017 Haziran'da bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Cendere'ye yeni proje
Engin Keçeli, İstanbul Cendre Vadisi'nin çok hızla geliştiğini belirtti. Burada Seba Office Boulevard projesinin yanı sıra Seba Flats'a başlayacaklarını söyledi. Seba Office Boulevard'da inşaat sürüyor. Projede 188 ofis, 3 restoran ve 13 dükkan var.

Sarıyer'e dönüş yaptı
Engin Keçeli, Seba Vista projesinin ardından Sarıyer'e hızlı bir dönüş yaptıklarını söyledi. Şirket, Tarabya ferahevler'de Carina isimli konut projesine başladı. Carina 38 daireden oluşuyor.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181