Seferberlik kampanyasında 15 günlük satış 1.520 konuta ulaştı!
Emlak Konut GYO'nun 1 Şubat'ta başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası kapsamında 15 günde bin 520 konut satıldı, 1 milyar 350 milyon liralık da ciro elde edildi. 30 projede 15 bin bağımsız bölümü kapsayan kampanyada yüzde 5 peşinat karşılığında 60 ayda sıfır, 120 ayda yüzde 0.45, 240 ayda yüzde 0.79 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 31 Mart'a kadar geçerli olacak kampanya, 10 bankanın katılımıyla devam ediyor. Albaraka, Akbank, Garanti, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım kampanyaya destek veriyor.

Emlak Konut GYO'nun 15 Temmuz'dan sonra hayata geçirdiği "TÜFE'li Satış Kampanyası"nda, bir ayda yaklaşık 2 bin 500 konut satılmış, yaklaşık 2 milyar lira da ciro elde edilmişti. "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasının, "TÜFE'li Satış Kampanyası"ndan daha başarılı olması bekleniyor.

2016'nın 4 ayına eşit
Emlak Konut, geçen yıl ocakta 332 adet, şubatta 424 adet, martta 440 adet ve nisanda 461 adet konut ile 4 ayda toplamda bin 657 konut satışı gerçekleştirmişti. Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası kapsamında 15 günde ulaştığı satış rakamları, geçen yılın ilk 4 ayındaki rakamlara yaklaştı. "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası kapsamında Türkiye'nin pek çok noktasında konut satışı gerçekleştiriliyor. Kampanya kapsamında, bekleyen 4 proje de tanıtıma çıktı ve yaklaşık 6 milyar liralık bir yatırım öne çekilmiş oldu.

Kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulunan Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, satış ofislerine giren kişi sayısının 3 katma çıktığını belirterek, "Satışlar belli oranda arttı. Kampanya ile alıcılara yeni bir imkân sunduk. Kendi şirketimden ve sektörün diğer önde gelen oyuncularından edindiğim bilgiye göre, rakamlar memnun edici. Rakamlardan hepimiz memnunuz" diye konuştu.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181