Sektör gümbür gümbür geliyoruz dedi!
Sabah'ın haberine göre; 1 Kasım seçimlerinin önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden patronlar, Türkiye'nin önünü kimsenin kapatamayacağını, vatandaşın iktidara sahip çıktığını söyledi. Tüm sektörlerin önünün açılacağını belirten temsilciler, ertelenen konut talebinin de satışa döneceğini, inşaat sektörünün 'gümbür gümbür' yoluna devam edeceğini ifade etti.

HERKES KAZANACAK
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum: "İnşaat sektöründe hazirandan kasıma kadar seçim telaşı satışlara olumsuz yansıdı. Genel bir durağanlık vardı. Bunun sebebi de istikrardı. İnşaallah bu 4 yıl daha bu şekilde sürecek. Bu durum sadece inşaat sektörünü değil, tüm sektörlerin önünü açacak. 2 Kasım'dan itibaren hem alıcı, hem yatırımcı tüm vatandaş rahatlayacak. Bugünden itibaren gümbür gümbür tüm sektörlerin önü açılacak."

VATANDAŞ YOLA DEVAM DEDİ
Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: "Üzerimizden seçim atmosferi kalktı. 13 yıl boyunca bu ülkeyi iktidarımız çok iyi yönetti. Daha vatandaş AK Parti'ye mesaj vermişti. AK Parti de bu mesajı iyi okudu. Vatandaş bu güvenle yola devam dedi. Bu saatten sonra artık Türkiye'yi kimse tutamaz. Bundan sonra artık 4 yıl seçim sayfasını kapatıp, ekonomi sayfası açmamız lazım."

İSTİKAMETİ BU MİLLET BELİRLEDİ
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas: "Kasımdan itibaren tek parti iktidarını istediğimiz için, ertelenen konut alma talebi kısa sürede satışa dönecektir. İnşaat sektörünü kasım aralık gibi çok büyük bir ivme bekliyor. Biz de tüm hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Türkiye için 1 Kasım seçimleri çok iyi bir dönüm noktası oldu, hem siyasi hem de ekonomik anlamda. Türkiye ayağına dolaşan prangalardan kurtulup, önüne bakacak. Bu millet ülkenin sahibi olduğunu apaçık gösterdi. Bu ülkenin istikametini millet belirledi. Üzerine oynanan algı operasyonuna son nokta konuldu."

SEÇMEN DOĞRU TERCİH YAPTI
KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik: "Seçmen yıllardır tercihini doğru kullandı. Bu seçim sonuçları "7 Haziran'ı unutmayın. Bu memleketin istikrarını kimseye bozdurmayız" dedi. Sandıktan çıkan istikrar gayrimenkul sektörünü uçuracak." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181