Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ta!
İstanbul'da nitelikli konut projelerinde uzun yıllardır satış müdürlüğü yapan ve danışmanlık hizmeti veren Selçuk Sukas, Bursa inşaat sektörünün önemli markalarından biri olan Alpiş İnşaat'ta Satış ve Pazarlama Müdürü olarak göreve başladı.

İddialı bir giriş yaptığı Bursa konut piyasasında yenilikçi ve profesyonel yönetim anlayışla birbirinden önemli başarılara imza atan Selçuk Sukas, son olarak Tuana Evleri ile adından sıkça söz ettiren Alpiş İnşaat ile yollarını birleştirme kararı aldı. Göreve gelir gelmez "Alpiş Tuana Evleri" projesinin başına geçen Sukas, oluşturduğu satış ekibi ve teknolojik alt yapı çalışmalarıyla yoğun bir pazarlama dönemini de başlatmış oldu.

Görev aldığı dönemlerde Bursa'da 9 ayrı konut lansmanını aynı anda sürdürerek bu alanda kırılması zor bir rekora imza atan ve sektöre yeni bir bakış açısı getiren Selçuk Sukas yaptığı açıklamada, Alpiş İnşaat gibi güçlü marka ile yollarını birleştirmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Hedeflerin ve planların her geçen gün büyüdüğünü dile getiren Sukas, Alpiş İnşaat'ın Bursa'nın geleceği başta olmak üzere inşaat sektörü için önemli bir değer taşıdığının altını çizdi.


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181