'Şimdi al, 2019'da öde' kampanyasının geçerli olduğu 22 proje!
Gayrimenkul sektöründe 31 Ekime kadar sürecek yeni bir kampanya düzenleniyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat karşılığında kredi taksitleri Ocak 2019'a öteleniyor. Kredi faizleri de yüzde 0.99 seviyesinde bulunuyor. Gayrimenkul sektöründe üçüncü seferberlik başladı. Bu kez evini şimdi alanın, taksitlerini Ocak 2019'da başlayacağı bir model uygulanıyor. 31 Ekim'e kadar sürecek kampanyaya Emlak Konut GYO'nun 22 projesi dahil oldu. Emlak Konut yüklenicisi olmayan birçok müteahhit de kampanyaya destek veriyor.

Kampanyadan ev alabilmek için peşinat sahibi olmak yeterli. Daire bedelinin yüzde 5'ini peşin verenler ev sahibi olacak. Peşinatın kalan yüzde 15'i bir yıl sonraya ertelenecek. Kalan yüzde 80 için de banka kredisi kullanılacak Kredinin taksit ödemeleri Ocak 2019'da başlayacak.

Yüzde 15-25 indirim
Kampanyaya, Finansbank, Akbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım gibi bankalar destek veriyor. Öte yandan peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanacak. Kampanya kapsamında faiz oranı 120 ayda yüzde 0.99 olarak belirlendi.

Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Ağustos 2016'da hem ekonomiye can suyu olmak hem de konut satışlarını canlandırmak için seferberlik başlatan gayrimenkul sektörü, 120 ay vadede faiz oranını yüzde 0.70'e kadar çekmişti.

Ardından 2017'nin Şubat ayında 240 ay vadeli kampanya ile Türkiye'de ilk kez 20 yıl vadeli satışın önü açılmıştı. Konut sezonunun açıldığı Eylül ayında da yeni bir kampanya yapmak isteyen sektör temsilcileri, Emlak Konut GYO'nun kapısını çaldı. Ancak bu kez Emlak Konut, kampanyaya destek olsa da kendi çatısı altında bir seferbelik başlatmadı, sözü yüklenicilerine bıraktı.

Şirketin yüklenicileri de 22 projenin dahil olduğu kampanyayı dün başlattı. Kampanya kapsamında tüketicilerin ödemelere 2019'da başlamasıyla yüzde 15 ile 25 arasında indirim sağlanmış oluyor.

HANGİ PROJELER VAR
- Büyükyalı
- Semt Bahçekent
- Ebruli Ispartakule
- Evora Denizli
- Yeniköy Konakları 
- Tual Bahçelent
- Koordinat Çayyolu
- Sofaloca
- Karat 34
- Tual Adalar
- Nidapark kayaşehir
- Nidapark Küçükyalı
- Nidapark istinye
- Evvel-Adım istanbul
- Avrupark
- Avrupark Hayat
- Validebağ
- Köy
- İstmarina
- Temaşehir
- Avangart
- Park Mavera

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181