Sinpaş Altınoran'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı!
Türkiye’nin 365 gün açık, ilk ve tek snowflex kayak pisti Snowland, adrenalin tutkunlarının yeni adresi ExtremeLand ve sizi gökyüzünde bir yürüyüşe davet eden Skywalk gibi pek çok donatıyı projenin içinde bulunduran ve Ankaralıları birbirinden eğlenceli ilklerle buluşturan Altınoran’da geçtiğimiz hafta sonu 23 Nisan coşkusu yaşandı. Çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak olmak için Circus City’den Roller Coaster’a UFO Combo’dan Skate Slide ve Sosis Balon oyununa kadar eğlenceli aktivitelerle donanan Altınoran Meydanı, çocuklara unutamayacakları bir hafta sonu sundu.

Etkinlik boyunca Gencer Savaş Bandosu’nun eğlenceli müzikleriyle dans eden çocuklar düzenlenen yarışmalarla 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadılar. Sahne animasyonları, oyunlar ve yarışmalarla dolu bir gün geçiren çocuklar, Altınoran’da yer alan Sports International’ın eğitmenleri eşliğinde Zumba yapan çocuklar, yapılan yüz boyama ile istedikleri renklere büründüler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181