Sinpaş GYO'dan 2017'de Bursa, Marmaris ve İstanbul'a 4 yeni proje!
Expo Turkey by Qatar'a İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katılan Sinpaş GYO, 4 yeni projenin müjdesini verdi. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Katar'daki ilgi sebebiyle fuara katılmaya karar verdiklerini, Katar serüvenini bu fuarla daha da ileri taşıyacaklarını söyledi.

Bugüne kadar elde ettikleri cironun 450 milyonunun yabancıya satıştan geldiğini belirten Gacemer, bu yıl yabancıya 40 milyon TL'lik satış yaptıklarını açıkladı. Seba Gacemer, Sinpaş GYO'nun biri Bursa, biri Marmaris ikisi de İstanbul'da olmak üzere dört yeni proje hayata geçireceğini söyledi. İstanbul'daki konut projelerinin Ümraniye ve Sancaktepe'de olacağını anlatan Gacemer, Bursa ile Marmaris'teki projelerin karma olduğunu ifade etti.

Seba Gecemer / Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181