Sur Yapı 2017'de İstanbul'da 8 yeni projeye başlayacak!
Gayrimenkul sektörünün büyümeye devam edeceğini ve bu kapsamda 2017'nin daha iyi bir yıl olacağını belirten Sur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeni yılda 8 projeyle sektöre hız katacaklarını söyledi. 2017 yılının 'verimlilik yılı' olacağına inandıklarını anlatan Elmas, "2017 yılı boyunca İstanbul'un 6 farklı ilçesinde 8 projeye başlama hedefimiz bulunuyor. 2.7 milyar TL yatırım değeri bulunan 8 projede 2 bin 558 konut ve 148 ticari alan olmak üzere toplam 2 bin 706 bağımsız bölümü satışa çıkarmayı planlıyoruz. 2016 yılından satışı devam eden projelerimiz ve yeni projelerimizle birlikte portföyümüzde 3 bin 531 adet bağımsız bölüm yer alacak 3.6 milyar TL'lik portföy yürüteceğiz. Yıl içerisinde ses getirecek bir projeyle sürpriz yapmayı da hedefliyoruz. 2017 yılında 1 milyar 100 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

3 proje tamamlanıyor
2017 yılında da konut teslimlerine devam edeceklerini vurgulayan Altan Elmas, Bursa Nilüfer'de yer alan Marka projesindeki rezidansları ağustos ayında teslim edeceklerini, Sultanbeyli'de bulunan İlkbahar projesini ve Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans projesinin de teslimlerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Elmas, "3 projeyle toplam 860 milyon dolarlık yatırım daha teslim etmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Enerji de var
Sur Enerji olarak ise çalışmalarına devam ettikleri ve devreye alacakları santraller olduğunu belirten Elmas, "Mersin Silifke'de bulunan Elmalı RES santralimizi 2017 yılının ilk aylarında devreye almayı planlıyoruz. Elmalı RES, Mut bölgesinde yer alan geleneksel santrallerden sonra bölgeye kurulan ilk modern santral olma özelliğini de taşıyor. Öte yandan santralin kapasite artırımı ve farklı sahalarda yeni santrallerin geliştirilmesi için şimdiden çalışmalara başladık Ayrıca Mersin Gülnar ilçesinde yer alan Kurtini RES santralimizi de Eylül 2017 yılında devreye almayı planlıyoruz. İnşası devam eden HES projelerimizi de 2018 yılında faaliyete almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

2016 Lansman yılı oldu
Sur Şirketler Grubu 31 Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Altan Elmas, 2016'nın 'yatırım ve lansman yılı' olduğunu belirterek, "Sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen daha çok çalışarak hedeflerimizi yakaladık. Sultanbeyli'de Gölbahçe, Sancaktepe'de Lavender, Ispartakule'de Bahçeyaka ve Ümraniye'de Şehir Konakları'nın satış ve inşasına başladık. Yıl sonuna kadar Koşuyolu projemizin de satışına başlamayı hedefliyoruz. Üçüncü alışveriş merkezimiz Axis İstanbul'u mayısta hizmete sunduk. Bursa Nilüfer'de Marka Alışveriş Merkezi'mizin açılış tarihini 13 Nisan 2017 olarak belirledik. 2016'nın 11 ayında 600 milyon TL ciro elde ettik. 2016'yı 650 milyon TL ciro ile tamamlayacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181