Sur Yapı'dan 1 milyar liralık 4 konut projesi!
Sur Yapı, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ülkeye ve ekonomiye olan güvenini göstermek için konut yatırımı hamlesi başlattı. Eylül ayında Isparkatule Bahçeyaka projesini satışa çıkaran şirket, şimdi de Ümraniye'de Şehir Konakları'nı hayata geçirmek için kolları sıvadı. Yılsonuna kadar Koşuyolu ve Topkapı projelerini de satışa çıkarmaya hazırlanan Sur Yapı, 4 projeye toplam 1 milyar lira yatıracak. 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yatırımı devam eden konut sayısının 3 bin 200 olduğunu belirterek, "Bahçeyaka, Şehir Konakları ve yılsonuna kadar satışa sunmayı planladığımız Koşuyolu ve Topkapı projelerimizle birlikte toplam 4 bin 500 konutluk iş hacmimiz olacak" dedi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından sorumluluklarının yanı sıra ülkeye olan güvenlerinin de arttığını belirten Elmas, "Artık bundan sonra gayretimizi büyütmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikâmette herkes elini taşın altına koymalı. Hiçbir şekilde yatırımlar durmamalı. Hayata getirdiğimiz projeler de asla geri durmadığımızın kanıtı" diye konuştu.

200 MİLYONLUK ŞEHİRLİ PROJE
Elmas, Ümraniye'de toplam 200 milyon liralık yatırımla 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Şehir Konakları'nın, 2 adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans blokundan oluştuğunu söyledi. Hayata geçirdikleri projelerle bölgeye değer kattıklarının altını çizen Elmas, "2012'de inşa ettiğimiz Metrogarden'ı 1.5 ayda satarak son derece memnun edici bir sonuca ulaşmıştık. Eylül 2014'te modern bir mimariyle hizmete açtığımız, 8 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığımız Metrogarden AVM ile de bölgeye değer kattık" diye konuştu.

LANSMANA ÖZEL YÜZDE 10 İNDİRİM
ŞEHİR Konaklan'nda 1 + 1,2+1,3+1, 4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğinden oluşan 208 adet daire bulunuyor. Projede konut fiyatları ise 394 bin liradan başlıyor. Lansmana özelyüzde 10 indirimin uygulandığı Şehir Konaklan'nda tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10+10 indirim uygulanıyor. Ayrıca 15 Ekim tarihine kadar devam edecek olan tarihi kampanya kapsamında olan projede 60 ay 0.42 vade imkânı ve 120 ay sabit taksit 0.70 oranıyla vadelendiriliyor.

Seda TABAK/Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181