Sur Yapı'dan 2016 için 2.2 milyarlık proje!
SUR Yapı, Cityscape Turkey fuarında Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Exen İstanbul ile birlikte Bursa Marka Rezidans ve AVM projesini, ulusal ve uluslararası yatırımcılara tanıttı. Yabancı yatırımcıların fuara ilgisini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas," Yaşanan terör olaylarına rağmen yabancı yatırımcı İstanbul'da fuara geliyorda bu Türkiye'nin güvenli liman olarak görüldüğünü gösteriyor. Brüksel'de yaşanan olay gösterdi ki terör tüm dünyanın sorunu" dedi.

60 MİLYONLUK REZERVASYON
Projelerine hem yerli hem de yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiğini belirten Elmas, "Hedeflediğimiz rakamlara ulaştığımızı belirtebilirim. Fuar boyunca 300'den fazla görüşme gerçekleştirerek 60 milyon liralık rezervasyon aldık. Bu hafta içerisinde sözleşme müzakerelerini tamamlayıp, sözleşme aşamasına geçmek istiyoruz. Bursa'da yer alan Marka projemizin bir bloğu ve Güneşli 'de yer alan Mirage projemizin büyük bir kısmı için görüşmelere başladık. Exen istanbul projemizde bulunan pent house daireler için ise yatırımcılarımızı VIP araçlarla proje alanına ulaşmalarını ve görüşmelerimizi satış ofisinde devam ettirmeyi sağladık. Hatta fuarda maketi bulunmamasına rağmen Sultanbeyli'de henüz yapımına başladığımız Gölbahçe Evleri projemizden de fuarın son günü yerli yatırımcıdan yoğun talep aldık" diye konuştu. 

2.2 MİLYARLIK PROJE
2016 yılının Sur Yapı için yatırım ve büyüme yılı olacağını belirten Altan Elmas "Nisan 2016'ya kadar toplamda 2.2 milyar liralık projede 1844 konut ve ofis projesinin hem satış, lansmanına hem de inşa sürecine başlamayı planlıyoruz. İkisi Sancaktepe'de olmak üzere Topkapı, Koşuyolu, Ümraniye ve Sultanbeyli'de 6 yeni projeye başlayacağız. Sur Yapı prestiji, kalitesi ve güvencesiyle yüzde 100 kazanç sağlayan yatırımcılar yeni projelerle kazanmaya devam edecek" dedi.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181