Sur Yapı'dan Bursa ve İstanbul'da 500 daire için peşinatsız faizsiz kampanya!
Sur Yapı, ‘Aynen Öyle’ adını verdiği kampanya ile sıfır faiz ve sıfır peşinat dönemini başlattı. Firma iki şehirde 11 ilçede yer alan ve 14 projede geçerli olan kampanyayı 500 ev ile sınırlı tuttu. Yeni kampanya; Sancaktepe’de Lavender, Sultanbeyli’de İlkbahar 1-2 ve Gölbahçe Evleri, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Koşuyolu’nda Excellence, Maltepe’de Yeşilmavi, Eyüp’te Axis Ofis, Ispartakule’de Bahçeyaka, Güneşli’de Mirage Rezidans, Kağıthane’de Tempo City, Topkapı Evleri ve Bursa Nilüfer’de Marka Rezidans projelerini kapsıyor.

120 aya % 0.45 vade
Kampanya kapsamında ayrıca 120 ay vadeye yüzde 0.45 vade imkanı da sunuluyor. Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener, yeni kampanyayla ilgili olarak şunları söyledi: “Yılbaşından bu yana hem projelerimize, hem de kampanyalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sur Yapı olarak, hareketli, büyük fırsatlar sunan ve topluma pozitif mesajlar veren cazip kampanyalar yapıyoruz. Yeni kampanyamız ‘Aynen Öyle’yi hazırlarken de yılın süper star kampanyası iddiası ile yola çıktık. 14 projemizde 500 konutla sınırlı olacak kampanyamızda faizi ve peşinatı sıfırladık.”

İstanbul’un 11 ilçesinde ve Bursa’da farklı gelir guruplarındaki konut alıcısı ve yatırımcılarının bütçelerine uygun geniş yelpazede projeleri olduğunu kaydeden Ekener, şu bilgileri verdi: “Böylelikle birbirinden farklı konseptli ve hikayesi olan konut ve ofis projelerini kampanya kapsamında sunuyoruz. Artan inşaat maliyetleri nedeniyle gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde fiyat artışının gerçekleşmesi bekleniyor. Fiyat artışlarından önce konut alıcıları için ‘Aynen Öyle’ kampanyamızın büyük fırsat oluşturacağını düşünüyoruz. Konut ve ofis projelerimizi kapsayan bu kampanya kapsamında yatırımcılar tasarruflarına dokunmadan üstelik faiz ödemeden konut veya ofis sahibi olacaklar. Ayrıca bu büyük kampanyanın markalı konut sektörünün dinamizmini artıracağını düşünüyoruz.”

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181