Sur Yapı "Süper Marka" seçildi!

Sur Yapı, AC Nielsen'in bağımsız pazar araştırmasında seçici kurul üyeleri ile belirlenen listeye girmeyi başararak, Superbrands(Süper Marka) ödülünü almaya hak kazandı. Listede 1023 marka yer alıyordu. Superbrands tarafından Grand Hyatt İstanbul’da düzenlenen onur gecesinde 2014 yılı listesine giren markalara ödüllerin verildiği geceye Superbrands International Yönetim Kurulu Başkanı Stephan Smith'de katılırkeni gecenin sunumunu Ali Poyrazoğlu yaptı.

Superbrands, Türkiye’de 2005 yılından bu yana 2 yılda bir liste açıklıyor. Bu listede yer alabilmek için tüketicilerde güçlü bir başarı algısı yaratmış olmak önem taşıyor. Markalar ligindeki iddiasını bu başarısıyla bir kez daha ortaya koyan Sur Yapı, tüketicilerin sahip olmak istediği markalar arasında yer alıyor.

Süper Marka ödülü nasıl alınır?
1993 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Superbrands, Süper Marka'ları belirlerken öncelikle sektörün üst düzey yönetici ve otoritelerinden oluşan bir kurulun belirlediği 1023 markadan hareket ediyor. Bu markalar arasında yapılacak değerlendirme ise işgücü kalitesi, yaratıcılık, marka devimlılığı yanında markalaşmaya yaptığı yatırımları baz alan Superbrands'ın kriterleri arasında sosyal sorumluluk projeleri ve çevre duyarlılığı, etik değerler yanında vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterler de bulunuyor. Bu kriterler üzerinden yapılan değerlendirmede ise 1023 olan marka adedi 300'e indiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181