Tahincioğlu 5 projeye 10 milyar yatırım yapacak!
Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından Tahincioğlu, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'na üç yeni projeyle hareketlilik getirdi. İstanbul'un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir'de devam eden projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu, fuar süresince yabancı yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurdu. Yeni yatırımları hakkında da bilgi veren Tahincioğlu, 2016 yol haritasmda Kayaşehir, İstinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu söyledi. Bu yıl satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını bildiren Tahincioğlu, önümüzdeki 3 yılda 10 milyar liralık 5 projeye imza atacaklarını belirtti.

SEKTÖR HIZLA BÜYÜYOR
MIPIM'in Türkiye'nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Gayrimenkul, Türkiye'de hızla gelişen ve büyüyen bir sektör. Tahincioğlu olarak her yıl geliştirdiğimiz projelerle sektöre değer kattığımızı düşünüyoruz. Sektör oyuncuları her yıl, çoğalarak bu fuarda yerlerini almalı. Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli" diye konuştu. MIPIM fuarına 3 proje ile katıldıklarını ve güzel gelişmelere de imza attıklarını belirten Özcan Tahincioğlu, "Fuarların hem sektörü yakından takip etmek hem de iş bağlantıları kurmak açısından önemi büyük. Birbirinden ayrıcalıklı üç önemli projemiz ile bu yıl MIPIM'e gittik. Levent'te yer alan ve 2016'nın dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz, 2017'nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve yine bizim için çok değerli olan Nidakule Finans Merkezi projemizi burada görücüye çıkardık" diye konuştu. Bu projelerin kendi içinde benzeri olmayan, son derece nitelikli ve ayrıcalıklı projeler olduğunu kaydeden Tahincioğlu şunları söyledi: "Nidakule Levent, Avrupa yakasının ilk tercih edilen iş merkezi bölgelerinden Levent'te inşa edilen, prestijli, A + sınıfı bir ofis projesi. Çevre ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde LEED Gold sertifikası adayı oldu. Metro ve AVM'lere yakın konumlanmış proje, 26 ofis katının yam sıra, akıllı bina özelliğine sahip.

Projede toplantı odaları, otopark hizmeti, yemekhane ve fitness salonu bulunuyor. Bir diğer projemiz olan Nidakule Ataşehir Batı ise Ataşehir'deki finans merkezine yakın konumuyla, A+ ofis projesi olarak inşası devam eden Nidakule Ataşehir Batı projemiz de, LEED Gold Sertifikası'na aday bir proje. Her katta bulunan terası, açılır pencereleri ve yüksek tavanlı yapısıyla ferah çalışma alanları sunan Nidakule Ataşehir Batı, her ihtiyaca uygun toplantı odalarına ve geniş otoparka sahip. Ayrıca bünyesindeki spor salonu ve yemekhaneyle de bireysel ihtiyaçları karşılayacak. Son projemiz ise İstanbul Finans Merkezi'nin içinde yer alan Nidakule Finans Merkezi projesi. Bu proje iş dünyasının önemli bir merkezi olma iddiasını taşıyor. Finans sektörünün düzenleyici kuruluşlarının, tüm devlet bankalarının ve bazı özel sektör bankalarının merkezleri 2016 itibarıyla İstanbul Finans Merkezi'ne taşıyacak olmaları düşünüldüğünde Tahincioğlu için değerini artıracak bir proje" dedi.

DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
2015te Nidapark Beşiktaş'ı tamamlayarak teslim ettiklerini kaydeden Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, çeşitli kentsel dönüşüm projeleri için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

2 MİLYON METREKARELİK İNŞAAT YAPTI
MIPIM fuarı kapsamında Tahincioğlu ve yatırımları hakkında da bilgiler veren Özcan Tahincioğlu, "Nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanında birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarımız sürüyor" dedi. Şu ana kadar tamamlamış projelerin inşaat alanının 2 milyon metrekare olduğunu kaydeden Tahincioğlu şöyle konuştu: "İnşaat firmamız olan Nida İnşaat, her projede genel yüklenici görevini üstlenmekte. Firmamızın sembolü haline gelen projeleri arasında Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre Merkezi yer alıyor. LEED Gold Sertifika adayı olan ofis projeleri Nidakule Finans Merkezi, Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent'in yanı sıra, konut projeleri Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatlarım devam ettirmekteyiz."

Sözcü Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181