Taş Yapı'dan 3 milyar dolarlık yatırım!
Taş Yapı Başkanı Emrullah Turanlı yaptığı açıklamada 2016-2017 yılları arasında enerji, tarım, turizm ve inşaat alanında 3 milyar dolarlık yatırım planladıklarını söyledi.

İstanbul'daki yeni projeleri hakkında bilgi veren Turanlı, "Selçuk Ecza Deposu ile Haydarpaşa'da bir otel projemiz var. 150 bin metrekarelik projenin değeri 250 milyon dolar. Şişli'de Bulgar Kilisesi'nden aldığımız arsada bu yıl inşaata başlarız. 100 dönümde otel, okul, hastane, konut ve ofis yapacağız. Fikirtepe'de kentsel dönüşüm süreci devam ediyor. Dolapdere ve Maslak'ta da proje geliştirme çalışmalarımız var" diye konuştu. Emrullah Turanh, maketten satışı durdurduklarını, artık inşaat bitince satışa başlayacaklarını söyledi.

Takvim Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181