Tekfen ortaklık için başlangıcı yaptı!
Tekfen Holding İstanbul`da gayrimenkul yatırımları için ABD`nin Amstar şirketiyle ortaklık niyet mektubu imzaladı.

Tekfen Holding AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "Şirketimiz ile Amstar Global Partners Ltd. arasında, her bir proje bazında yüzde 50- yüzde 50 esaslı ortaklıklar kurularak arsa satın almak suretiyle Türkiye'de ve özelikle İstanbul'da konut, karma kullanım ve A sınıfı ofis projelerini hayata geçirmek amacıyla bir niyet mektubu imzalanmıştır.

Buna ek olarak Tekfen, ilgili projelerin geliştiricisi ve inşaat işlerinin genel yüklenicisi sıfatıyla kurulacak olan ortaklıklara hizmet verecektir" ifadeleri yer aldı.

Amstar'ın İstanbul ofisince de iki şirket arasında ortaklık niyet mektubunun imzalandığı belirtilirken, planlanan çalışmalara ilişkin bilgi verilmedi. 

Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181