Tepe İnşaat Beşiktaş'ta iki büyük proje hazırlığında!
Özkaynak sıralamasında Türkiye'nin en büyük 50'nci şirketi konumunda olan Tepe İnşaat, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 2.1 milyar TL'lik yatırım öngörüyor. Şirket ayrıca ABD'de bir şirket kurarak buradaki yeni yatırım fırsatlarını da yakın takibe aldı.

ABD'DE ŞİRKET KURDU
Şirketin yeni dönem hedefleri hakkında bilgi veren Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, "Önümüzdeki dönemde mevcut yatırım ve taahhüt işlerine bir yandan devam ederken büyük ölçekli yatırım projelerimizin ağırlık kazanacağı bir döneme gireceğiz. 2017'nin ilk yatırım projesi olan Çekmeköy-Ömerli'deki Tepe Aura projemizin yanı sıra yakın vadede Ankara'da bir yeni projeyle İstanbul'da iki büyük kentsel dönüşüm projesine daha başlamayı hedefliyoruz. Ayrıca ABD'de kurduğumuz yeni şirketle ülkede yeni yatırım imkanlarını da araştırıyoruz" dedi.

WASHİNGTON VE FLORIDA
Yurtdışında önemli taahhüt projeleri gerçekleştirdiklerinin altını çizen Oğuz, Rusya, ABD ve Türkmenistan'da ofisleri bulunduğunu ve bu ülkelerde yeni projeler için çalışmalar yaptıklarını söyledi. ABD Washington'da yeni bir şirket kurduklarını ve bu şirket ile gerek Washington, gerekse Florida'da taahhüt ve yatırım projeleri yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Atila Kemal Oğuz, "2018 yılında bu bölgede geliştireceğimiz projelerin duyurusunu yapacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta 2 proje hazırlığında
Oğuz, şöyle devam etti: "Kentsel dönüşüm projelerimiz İstanbul'da Hasanpaşa ile sınırlı kalmayacak Beşiktaş'ta iki büyük ölçekli, prestijli proje hazırlığındayız. Bu projeler için 450 milyon dolar yatırım öngörümüz bulunuyor" değerlendirmesinde bulundu.

520 MİLYONLUK kentsel dönüşüm
Yılın son çeyreğinde Ankara - Etlik'de Tepe Steps adını verdikleri yeni bir projeye başlayacaklarını açıklayan Oğuz, projenin yatırım değerinin ise 200 milyon TL olduğunu ifade etti. Oğuz, "Diğer yandan İstanbul'da Kadıköy Hasanpaşa'da 14 dönümlük bir arsa üzerinde kentsel dönüşüm projesi için de ciddi çalışmalarımız oldu. Bu proje için toplam yatırım tutarı 520 milyon TL olacak ve 2018 ilk çeyreğinde inşaata başlamayı hedefliyoruz" dedi. 

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181