Tepe İnşaat'tan Amerika'ya Tepe USA projesi!
Amerika'da 'Tepe USA' şirketini kurarak, ülkedeki yatırım fırsatlarını yakın takibe alan Tepe İnşaat, rotasını Miami, Washington ve Boston'a çevirdi. 2018'de ülkede bir konut projesine başlayabileceklerini belirten Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, taahhüt işleri de yapmayı planladıklarını söyledi. Oğuz, "Yatırımları ve pazarlarımızı çeşitlendirme kararı aldık. İngiltere, Kanada ve ABD'yi inceledik, ABD'de karar kıldık. Kısa sürede somut adımlar atacağız" dedi.

2.1 MİLYARLIK YATIRIM YOLDA
5 yılda 2.1 milyar liralık yatırım yapma hedefinde olduklarını vurgulayan Oğuz, "Yatırım planlarımızı 5 yıllık dönemler halinde yapıyoruz. Bu süreçte bir çeşitlendirmeye de gideceğiz. Çalışmalarımızı endüstriyel sanayi tesisleri alanında yoğunlaştıracağız. Zaten dünyadaki taahhüt işlerimizde endüstriyel tesis yatırımları ön plana çıkıyor" diye konuştu. Gayrimenkul yatırımlarında Ar-Ge'ye büyük önem verdiklerini belirten Oğuz, şunları söyledi: "Bu çalışmalarda endüstriyel tasarımcılar, iş güvenliği uzmanları, LEED belgesi gibi çevre odaklı inşaat teknolojileri uzmanları, nihai müşterilerimizden, özellikle ev hanımları ve çocuklardan aldıkları geri bildirimlerle daha iyi ve daha verimli konutlar için çalışacak."

Kentsel dönüşüm çalışmalarına odaklanacaklarını ifade eden Oğuz, bu konuda ilk adımı Beşiktaş ve Kadıköy Fikirtepe'de attıklarını belirtti. Dönüşümde kanuni altyapının daha iyi düzenlenmesi gerektiğini kaydeden Oğuz, "Çekmeköy- Ömerli'deki 100 milyon lira yatırım yapacağımız Tepe Aura projemiz devam ediyor. Ankara Etlik'te de 200 milyon liralık yatırımla yeni bir projeye başlıyoruz" dedi.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181