TOKİ Gaziosmanpaşa ihalesine 350 milyon TL'lik teklif!
Sekiz firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon lirayla ile Fuzul Yapı -Yol İnşaat İş Ortaklığı'ndan geldi. TOKİ'nin İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı" modeliyle satışa sunduğu arsaların ihaleleri tamamlandı. İhalede ilk oturum Haziran 2016 tarihinde yapılmıştı.

İhalenin ikinci oturumu TOKİ'nin İstanbul hizmet binasında dün gerçekleştirildi. Sektörde iş yapan 8 firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 la ile Fuzul Yapı ve Yol İnşaat İş Ortaklığı'ndan geldi. En yüksek idare payı geliri 126 milyon lira ile yine aynı iş ortaklığından gelen ihalenin ikinci oturumundan sonra TOKİ tarafından ihaleler değerlendirilip, ihaleyi kazanan firma açıklanacak. İhalenin ikinci oturumuna sekiz firma katıldı.

PROJE GELİŞTİRİLECEK
İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi GC19 Âda 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı" modeliyle yapılan ihaleyi kazanan firmanın açıklamasından sonra, arsa üzerinde konut projesi geliştirilecek. Sosyal donatı alanlarının da olacağı projenin ayrıntıları ihale sonuçlandıktan sonra belli olacak.

İhaleye kimler katıldı
Fuzul Yapı ve Yol İnşaat İş Ortaklığı
ihlas Holding A.Ş. ve ihlasYapı iş Ortaklığı
Rai Yapı Gül inşaat ve Elit inşaat iş Ortaklığı
Mesa Başyapı fi bayrakTurz. Nuhoğlu 

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181