Toya Gayrimenkul'ün Basın Ekspres projeleri değerleniyor!
Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Avrupa Yakası'ndaki Basın Ekspres bölgesinin hızla değerlendiğini söyledi. Ceyla Koray, "Bölgede öyle alanlar var ki, dolar bazında 1 yılda yüzde 24 artış gördü" dedi. Koray'a göre bu artışın nedeni bölgeye yapılan yatırımların artması ve gelecek olan metro hattı.

EV ALANA OFİS VERİYOR
Toya Gayrimenkul'ün geçtiğimiz günlerde Mecidiyeköy'de satışa çıkardığı 'Toya Downtown'dan ev alan herkes ortak kullanıma açık ofis ve toplantı odalarına da sahip oluyor. Proje, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ile her konuta özel ofislerin yanı sıra mağazalardan oluşuyor. Stüdyo daire fiyatları 280 bin dolardan başlıyor.

TOYA NEXT MAYIS'TA SATIŞTA
Basın Ekspresteki diğer proje Toya Next'te ön talep dönemi sürüyor. Şu ana kadar 800ün üzerinde talep toplandı. Toya Next, 3 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşuyor.

BEYKOZ'A LÜKS EVLER GELİYOR
Ceyla Koray, İstanbul'un yeşiliyle tanınan semtlerinden biri olan Beykoz'da lüks konutlar yapacaklarını söyledi. Evler, 30 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

TOYA VİSTA DA ARTIŞ % 110
2014'te teslim edilen Avcılar'daki Toya Vista evleri, bugüne kadar yüzde 110 değerlendi. Yüzde 93'ü dolu olan projede ev fiyatları 5 bin ile 5 bin 800 lira arasında değişiyor.

Şebnem BER/Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181