Türkiye'de konut satışlarının durumunu patronlar yorumladı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜÎK) Ağustos'un konut satış istatistiklerini açıkladı. Türkiye'de konut satışları 2017 Ağustos'ta bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4.7 oranında artarak 120 bin 198 oldu. Satışlarda istanbul 18 bin 696'la en yüksek paya sahip oldu. Yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11.4 artarak bin 684 oldu. Satış rakamlarını inşaat patronları yorumladı.

'SEKTÖR BÜYÜYOR'
ILGIN İNŞAAT YÖNETİM KURULU ÜYESİ HAKAN BUCAK:
Satışlar, yılın ilk ayından itibaren istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Özellikle Eylül-Ekim aylarında daha da artarak zirve yapacağına inanıyoruz. Sektörün sergilediği başarılı büyüme performansı, biz yatırımcıların geleceğe olan güvenini artırıyor. ,

'2018'E HIZLI GİRECEĞİZ'
ATMACA GAYRİMENKUL BAŞKANI ADEM ATMACA:
Yılın başından beri süre gelen satış rakamları sektörün her zaman olduğu gibi güvenilir bir liman olduğunu bize bir kez daha gösteriyor. Açıklanan Ağustos rakamları da yükselişin istikrarlı olacağını işaret ediyor. Sektör olarak 2018'e şimdiden hızlı gireceğiz.

'MORALİMİZ YÜKSELİYOR'
ÖZYURTLAR HOLDİNG BAŞKANI TAMER ÖZYURT:
Ağustos'ta konut satışlarının yükselmiş olması, sektördeki canlılığın devam ettiğinin göstergesi. Birbirini izleyen aylarda gelen artış rakamları bizlere moral veriyor. Bu artışın önümüzdeki aylarda da devam edeceğini, 2017'nin başarıyla tamamlanacağını söyleyebiliriz.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181