"Türkiye'de yatırımın tam zamanı"!
Torunlar GYO, Katar ve Türkiye arasında sürdürülebilir iş ilişkileri geliştirmek amacıyla 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı’na 3 projesi ile katıldı. Şirket 100 metrekarelik standında ‘Torun Center’, ‘5. Levent’ ve ‘Mall of İstanbul’ projelerini tanıttı. Fuarla ilgili değerlendirme yapan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Türkiye stratejik konumu, tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri ile eşsiz bir mirasa sahip. Dünyanın önemli destinasyonlarından biri olarak Türkiye, değerini her geçen gün artırmaktadır. Türkiye’de kaliteli, modern, yüksek teknoloji ile geliştirilmiş ve inşa edilmiş gayrimenkul ürünleri bugün Avrupa’nın birçok ülkesine göre daha uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Üstelik bu dönemde Türkiye gayrimenkul piyasası yabancı yatırımcılara Mütekabiliyet Yasası’nın yanı sıra vatandaşlık hakkı tanınması, KDV muafiyeti, tapu harçlarındaki indirim gibi cazip avantajlar söz konusu. Yabancı yatırımcılar için Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmanın şimdi tam zamanı” diye konuştu.

‘HEDEF KİTLE İLE BULUŞTUK’
Türkiye gayrimenkul sektöründeki fırsatlarını tanıtmak için fuarın önemli bir platform olduğunu söyleyen Torun, “Biz de Türkiye’nin en büyük özel GYO’su olarak yabancı yatırımcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacağını düşündüğümüz Torun Center, 5. Levent ve yakında 2. etabında yer alan residence dairelerinin satışlarına başlayacağımız Mall of İstanbul projelerimizle fuarda yerimizi aldık. Doğru hedef kitle ile doğru zamanda buluştuk” dedi. İstanbul Mecidiyeköy’de inşa edilen Torun Center’da, ev, iş ve sosyal yaşam aynı projede buluştu. Yaşamın başladığı projede iki rezidans ve bir ofis bloğunun yanı sıra ‘Garden Ofis’ler ve İstanbul’un en yeni ve modern kent meydanı da bulunuyor. Projede yer alan üç bloğun tüm cepheleri dördüncü kattan itibaren İstanbul Boğazı’ndan başlayarak Marmara Denizi, eski İstanbul ve Haliç’e kadar kentin farklı panoramik manzaralarını gözler önüne seriyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar 100 ile 425 metrekare arasında değişen rezidans daireler bulunuyor. Öte yandan projedeki Torun Center Meydan’da yer almaya hazırlanan cafe ve restoranlar ile kültürel ve spor alanların İstanbullular için yeni bir buluşma noktası olması hedefleniyor. 

35 MİLLET AYNI PROJEDE
İstanbul Avrupa yakasının en önemli kavşak noktalarından Basın Ekspres yolu ile TEM Atatürk Havaalanı sapağının kesiştiği noktada yer alan Mall of İstanbul, karma kullanım projesi olarak dikkat çekiyor. Ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip Mall of İstanbul, rezidans, ofis, 350 mağazanın yer aldığı AVM ve inşası devam eden 5. yıldızlı bir otel projesinden oluşuyor. Mall of İstanbul’un 2. etabında yer alan ve inşası devam eden residence dairelerin 2017 yılında satışa sunulması planlanıyor. Mall of İstanbul satışı tamamlanan ilk etap residence dairelerin 35 ayrı milletten yatırımcısı bulunuyor. 

2 MİLYARLIK DÖNÜŞÜM
Torunlar GYO tarafından 2 milyar TL yatırım tutarı ile inşa edilen 5. Levent projesi TEM Alibeyköy kavşağında 473 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. Projede konutların yanı sıra Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi, 2 okul ve 2 adet cami, 50 dönüm koruluk alan ile 5. Levent Çarşı da yer alıyor. 5. Levent’te, 1+1 ila 1+4’e arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunuluyor. Projenin 2017 yılında teslimlerine başlanacak. 5. Levent, mevcut ve planlanan dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında yer alıyor. Yakın gelecekte hayata geçirilecek Mecidiyeköy-Mahmutbey, İstinye-Seyrantepe-Akşemsettin, Levent-Sanayi Mahallesi-Akşemsettin, Gayrettepe-3.Havaalanı, Alibeyköy-Eminönü hatlarıyla 5. Levent şehrin her yerine kolaylıkla ve hızla ulaşılabilen, merkezi bir semt niteliğine sahip olacak. 5. Leventlilerin metro hatlarını kullanımını kolaylaştırmak ve teşvik etmek için 50 metrelik bir panoramik asansör ve bağlantı tüneli de inşa ediliyor. 5. Levent, Anadolu yakasına ulaşımı kolaylaştıracak 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin ve 3. Havalimanı bağlantı yolunun da başlangıç noktasında yer alıyor. Sosyal alanları ile dikkat çeken projede 110 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Çocukların açık havada güvenle oynayabilmeleri için çim aktivite alanı, çocuk oyun alanları ve macera temalı park alanı yine proje içinde yer alan sosyal alanlar olarak dikkat çekiyor. Proje içinde yer alan cadde konseptindeki 5. Levent Çarşı ise semt sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, kafe ve restoranları ile sosyalleşebilecekleri ulaşılabilir bir yaşam alanı olarak kurgulandı.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181