Türkiye'nin inşaat devleri Bursa'ya geliyor!
Ekranların tek günlük emlak programı olan Emlak Sayfası programına katılan Realty World & Elfi Gayrimenkul Kurucusu Özkan Aydemir Bursa emlak piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Emlak sektörünün dinamik bir yapıda olduğunu ve bu hareketliliğin artarak devam edeceğini belirten Aydemir,özellikle seçim sonrası yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti.

"Elfi Gayrimenkul Özkan Aydemir; Bursa devlerin yeni gözdesi olacak!"
Bursa'nın gayrimenkul yatırımı için oldukça verimli bir pazar olduğuna değinen Realty World Elfi Gayrimenkul Kurucusu Özkan Aydemir;"Bursa arsa ve arazi yatırımı başta olmak üzere birçok gayrimenkul ürünü bakımından fırsatlarla dolu bir kent. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerininde bu fırsatları fark etmiş durumda. Hatta şuan Bursa'da proje yapmak için anlaşma yaptığımız çok önemli konut markaları bulunuyor. Kısa zaman içerisinde birçok yeni firmada Bursa'da proje yapmak için satış ofislerini Bursa'ya taşıyacak. Böylece sektördeki rekabette yeni bir boyut kazanacak" dedi.

Konut yatırımında Bursa'nın yönü batıya doğru gelişiyor...
Konut satışlarında lokasyonun büyük bir önem taşıdığını belirten Özkan Aydemir, Bursa'nın batı yönlü gelişim gösterdiğini, bu anlamda vatandaşlarında yatırım yaparken öncelikle kentin batısını tercih ettiğini söyledi. 


Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181