Türkiye ulaştırma üssü olacak!
Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, son dönemde inşa edilmekte olan büyük projeler Türkiye'yi kalkındırarak toplumun refah düzeyinin yükselmesine katkı sağlamıştı.

REFAH DÜZEYİ YÜKSELECEK

Tüm metro ve demiryolları yatırımlarını Türk müteahhitleri, mühendisleri ve işçileri ile yapıyoruz. Keza, Türkiye'nin tüm havalimanlarını yapıyor ve işletiyoruz. Yurt dışına KnowHow'ı ihraç ediyoruz. Köprülerimiz, karayollarımız herkesin kıskanacağı seviyeye geliyor, dünya literatüründe yer buluyor.

ULAŞTIRMA ÜSSÜ OLACAK

Önümüzdeki kalkınma planlarında hükümetimiz inşaat sektörünü itici güç olarak kullanmaya devam edecektir. Zira, enerji arz güvenliğimizi temin edecek yatırımlar, Türkiye'nin bir ulaştırma üssü olmasını sağlayacak projeler, Kentsel Dönüşüm projeleri devam edecektir.

Güneş Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181