Vadistanbul Bulvar AVM Mart ayında açılacak!
Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi. Projenin yatırımcılarından Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya Vadistanbul AVM'nin, mart ayında açılacağını ifade etti.

YATIRIMCI İLGİSİ ARTIYOR
Vadistanbul Bulvar'ın 300 bin metrekarelik ofis alanıyla Türkiye'nin yatay düzlemde en büyük ofis kompleksini ve 280 mağazası, 760 metre uzunluğundaki alışveriş caddesiyle Türkiye'de ilkleri barındıran AVM'yi bünyesinde barındırdığını ifade eden Çetinsaya, "Vadistanbul'un mimarisi de Avrupa'da 'en iyi ofis AVM ve karma proje' gösterilerek ödüllendirildi" dedi. İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar ise, Vadistanbul'un yerli ve yabancı yatırımcılardan ciddi anlamda ilgi gördüğünü belirterek, "Her geçen gün bu ilgi artarak devam etti ve uluslararası alandaki fuarlarda sergilenerek Türkiye'nin vitrin projesi oldu" ifa delerini kullandı.

Tarkan da ofis katı aldı
Projede 300 bin metrekare ofis alanıyla, 5 yıldızlı otel olduğunu da belirten Çetinsaya,Bulvar etabından Megastar Tarkan'ın da bir ofis katı satın aldığını sözlerine ekledi.

Gündüz nüfusu 42 bin olacak
Vadistanbul Bulvar'ın Nişantaşı, İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi'nin alternatifi olarak geliştirildiğine dikkat çeken Çetinsaya, "Proje tamamlandığında 42 bin kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi haline gelecek. Projede, 1.915 konut, alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde mağazalar, restoranlar yer alıyor" dedi.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181