Vadistanbul'da 13 adet POTAIN kule vinç kullanılıyor!
POTAIN kule vinçlerin ve STROS malzeme ve personel asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yıldır yürütmekte olan TeknoVinç,Vadistanbul projesinde toplam 13 POTAIN kule vinç ile yer alıyor. Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile A.B.D.’nin dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlanan Vadistanbul, yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonunu içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadistanbul, Boğaz’ın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi’yle de emsalsiz bir görünüm kazanıyor.

Türkiye’nin en büyük kiralama parkına sahip olan TeknoVinç, binaların yüksekliklerinin çok değişken olduğu Vadistanbul projesine uyumlanarak, birbirinden farklı model ve özelliklerde toplam 13 kule vincin projede hizmet vermesini sağlıyor. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi AVM ve ofis projesi olarak ödüllendirilen Vadistanbul Bulvar, 6000 araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı’ndan sonra Türkiye’nin en büyük otoparkına sahiplik etmeyi hedefliyor.

Çoklu kule vinç kullanımı sebebiyle konusunda uzman TeknoVinç mühendisleri tarafından, kule vinçlerin yerleşimi konusunda projeye mühendislik hizmeti sağlanıyor.Aynı anda 13 kule vincin bir arada çalışmasından dolayı kritik hale gelen kule vinç hareketlerinde, yapılan mühendislik çalışması sonucu uyum sağlanarak tüm riskler minimuma indiriliyor.

Artaş Grup bünyesinde bulunan POTAIN kule vinçler ile, TeknoVinç tarafından projeye entegre edilen kule vinçlerin kusursuzca çalıştığı Vadistanbul inşaatında, tüm vinçler için teknik servis ve yedek parça hizmeti sağlanıyor. Artaş Grup tarafından daha önce satın alınan POTAIN kule vinçlere takviyeler yapılarak, projeye uyumlanması da sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181