WaterGarden İstanbul’a yeni atama!
Ziylan Gayrimenkul’ün İstanbul-Ataşehir’de Mayıs 2016 tarihinde “Gastronomi ve Eğlence Merkezi” olarak faaliyete geçireceği WaterGarden’ın Genel Müdürü koltuğuna 1 Aralık 2015 tarihi itibariyle Tolga Alişoğlu geçti.

Alişoğlu, 9 Eylül Üniversitesi İktisat mezunu olup master ve doktorasını Yeditepe Üniversitesi’nde yaptı.

Eylül 2013’ten beri Vialand CEO ve Genel Müdürlük görevlerini üstlenen Tolga Alişoğlu, WaterGarden İstanbul’da Genel Müdür olarak kariyerine devam edecektir.

WATERGARDEN
Ziylan GYY 750 milyon TL yatırımla Ataşehir’in tam merkezinde, tüm yaşamın çevresinde kurgulandığı; dünyada sayılı örneklerden biri olarak gösterilen show havuzunda eşsiz koreografiler eşliğinde su, ışık, lazer, müzik ve ateş şovlarıyla WaterGarden İstanbul projesini gerçekleştiriyor. Türk ve Dünya mutfağının önde gelen lezzetlerinden eğlenceye, gece hayatından, yemyeşil parkı ve doğasına, sanattan alışverişe şehrin 24 saat yaşayan sosyal alanı olarak kurgulanan WaterGarden, İstanbul’un Gastronomi ve Eğlence Merkezi olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181