'Yabancı yatırımcılar için teşvik bekliyoruz!'
Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, imardan vergiye, Mütekabiliyet Yasası'ndan konut alan yabancıya birçok konuda düzenleme ve teşvik beklediklerini söyledi.  Akkoyuncu, Hükümetin İnşaat Sektörüne teşvik vermek için harekete geçtiğini söyledi. Ekonominin lokomotifi haline gelen İnşaat Sektörünün verilecek teşvik ve desteklerle daha da büyüyeceğini söyleyen Akkoyuncu, "Son yıllarda inşaat sektörü buyuk aşama kaydetti. Yeni yaşam alanlarının açılması ve imar planlarındaki değişikliklerle inşaat sektörü altın çağını yaşadı. Bu noktada da sektör ülkeye buyuk katma değer sağladı. Şimdi Hükümetin de desteği ve sağlayacağı teşvik ile İnşaat sektörü daha da büyüyecek, ülkeye katma değer sağlamaya devam edecek" dedi.

Hükümetin inşaat sektörüne sağlayacağı teşvik ve destek ile ilgili beklentilerini de sıralayan Akkoyuncu, imardan vergiye, Mütekabiliyet Yasası'ndan konut alan yabancıya birçok konuda düzenleme yapılmasını talep etti. 

Akdeniz Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181