'Yabancılar Kartal'ı keşfetti!'
Kartal evleriyle beğeni kazanan DKY inşaat, Kartal'da iki yeni projeye başlayacak. Biri 138 konuttan oluşan DKY Sahil, diğeri 746 konuttan oluşan DKY Ada. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, her iki projeyi de aile konseptinde inşa ettiklerini söyledi. Ailelerin oturabileceği geniş konutlar tasarladıklarını vurgulayan Ali Dumankaya, "Bu projelerde 1+1'ler yok. Projenin tümünde, yaz-kış camla kapanabilen balkonlar var. Kapanabilir balkon fazladan yaşam alanı sunuyor. Bu yüzden DKY Kartal'ın yeni nesil evlerine '+1,5' diyoruz" dedi.

DKY Ada evleri, bölgedeki Eski Akel Sitesi'nin bulunduğu arsa üzerinde inşa ediliyor. Akel Sitesi sakinleri DKY Ada evlerinde yaşamlarına devam edecek. Site içinde açık ve kapalı havuz, fıtness alanları, kafelerden oluşan sosyal tesisler, peyzaj alanları gibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal olanaklar olacak. Ayrıca süpermarket ve kapalı otoparkta bulunacak.

'YABANCILAR KARTAL'I KEŞFETTİ'
Anadolu Yakası'na yabancı yatırımcı ilgisinin arttığını söyleyen DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise, "Geçmişte sadece Avrupa Yakası'nm tanıtımı yapıldı. Projelerimizle Kartal'ı daha iyi tanıtmaya başladık. Kartal'ın ulaşım avantajı ve deniz manzarasını gören yabancı çok beğeniyor" dedi.

Posta Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181