'Yatırımcı Türkiye'ye güveniyor!'
Mersin'de faaliyet yürüten TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayyıldız, Şubat ayında konut satışlarında yaşanan yüzde 7'lik yükselişi değerlendirdi. Dünya ekonomilerindeki dalgalanmalar ve teröre rağmen satışlarda beklenilenin üzerinde bir yükseliş sağlandığını ifade eden Ayyıldız, yatırımcının çekimser olduğu bir dönemde yaşanan bu yükselişin güven ile alakalı olduğunu söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in açıkladığı rakamların sektöre de güven verdiğini ifade eden Ayyıldız, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı, şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerine göre, satış sonucu el değiştiren konut sayısı, şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 artışla 101 bin 703 oldu. Ülkemizde ve Dünya çapında çekimser bir havanın hakim olduğu şu günlerde Türkiye'de TÜİK'in açıkladığı konut istatistikleri sektörümüze güven verdi. Çünkü yatırımcı her dönem kazandıran konut yatırımını ertelemeden yoluna devam ettiğini gösterdi. İçinde bulunduğumuz ortamın daha da normal bir seyre dönmesiyle konut satışlarının daha da artacağını bekliyoruz" dedi.

Mersin Hakimiyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181