Yeşil GYO'dan senetle 100 ay vade imkanı!
Konut alım teşvikleri birbiri ardına alıcılara sunulurken, Yeşil GYO projelerinde bir kampanya daha başlattı. Markalı konut projeleri ile adından sıkça söz ettiren Yeşil GYO'nun başlattığı kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ve senetle 100 ay vade imkanı bulunuyor. Ayrıca kampanya ile 2 bin TL'den taksitler konut alıcılarına sunuluyor.

Tarihte bir ilk olacak olan senetle 100 ay vade imkanı Elexia Tuzla, İnnovia 4, Elexia Levent, İnnovia Arifiye ve İnnovia Terrace projelerinde geçerli olacak.

Elexia Tuzla
Karma proje olan Elexia Tuzla projesi rezidans, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Sosyal yaşam merkezi olan Elexia Tuzla'da konut, ofis, otel, alışveriş merkezi ve thermal SPA bulunuyor. Elexia Tuzla detaylı bilgi için tıklayınız.

İnnovia 4
1+1, 2+1, 3+1  daire seçenekleri bulunan ​İnnovia 4 projesi İstanbul'un gelişen bölgelerinden Esenyurt'ta konumlanıyor. 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen İnnovia 4 projesinde daire büyüklükleri 49 ila 135 metreakre arasında tasarlanıyor. İnnovia 4 detaylı bilgi için tıklayınız.

Elexia Levent
15 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Elexia Levent'te fitness salonu, welness salonu, sauna, süs havuzu, dinlenme odası, masaj odası, yönetim, toplantı odası, lobi, multimedya salonu, oyun salonu bulunuyor. Elexia Levent projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve penthouse daire seçenekleri bulunuyor. Elexia Levent detaylı bilgisi için tıklayınız.

İnnovia Arifiye
59 bin 190 metrekare inşaat alanından oluşan İnnovia Arifiye projesi Yeşil GYO'nun Sakarya projesi olarak inşa ediliyor. 50 bin 165 metrekare arsa alanına sahip olan İnnovia Arifiye'de 1+1'ler 59 ila 64 metrekare, 2+1'ler 86 ila 114 metrekare, 3+1'ler ise 143 metrekare olarak tasarlanıyor. İnnovia Arifiye detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181