Yıldırım Yapı Grup'tan 'Uluslararası Gayrimenkul Borsası'na destek!
İnşaat sektöründeki 45 yıllık deneyimiyle Türkiye’ye değer katan projelere imza atan Yıldırım Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Uluslararası Gayrimenkul Borsası’ projesini desteklediğini açıkladı. Bu projenin sektörün hareketlenmesi adına çok önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Osman Yıldırım, “Türkiye’nin böylesine bir projede oyun kurucu rolünü üstlenmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

Yıldırım: Projeyi destekliyoruz
Yıldırım, “Uluslararası Gayrimenkul Borsası’nın (İSEDAK) bünyesindeki 57 ülkenin tüm gayrimenkul üreticileri ve tüketicilerini bir araya getirmesi planlanıyor. Esnek bir model çerçevesinde hızla hayata geçmesi planlanan projede, farklı ülkedeki bir yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkulü tapusu da dahil olmak üzere hızlı bir şekilde satın alabilecek. Gayrimenkul hakkındaki tüm bilgilerin sunulduğu sistem, yatırımcının işini kolaylaştıracak. Yıldırım Yapı Grubu olarak bu projeyi destekliyoruz. Gayrimenkul sektörünün bu çalışmadan olumlu etkileneceğini ve Türkiye ekonomisine faydalı bir çalışma olacağına inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181